Opel Astra'da tek günlük indirim! Bu fiyata daha satış olmayacak!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için Opel Astra’da son fırsat fiyatı açıklandı. Opel Astra için kaç TL indirim yapıldı?

Opel Astra'da tek günlük indirim! Bu fiyata daha satış olmayacak!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında çok ciddi bir fiyat sıkıntısı yaşanıyor. Otomobil sektöründe fiyatlar sürekli yükselirken dönem dönem indirimler yapılsa da bunlar çok sınırlı kalıyor. Bundan dolayı da satışlar olumsuz etkileniyor. Hem otomobil alacaklar için hem de firmalar için çok zorlu bir süreçten geçilirken yeni fiyat gelişmeleri de yaşanıyor. Bu fiyat gelişmelerinden dolayı da araç satın almak hem avantajlı hem de dezavantajlı olabiliyor.

SIFIR KİLOMETREDE YENİ ZAM DÖNEMİ!

Eylül ayının artın sonuna gelindi. Otomobil firmaları Ekim ayında araçların fiyatlarına yapacakları zamları hesaplamaya başladılar. Bazı firmalar ayın ilk gününde yeni zamlı fiyat listelerini açıklayacaklar. Diğer firmalar ise ayın ilk haftasında zamlı fiyatlara geçiş yapacaklar. Bu açıdan Ekim ayı girmeden araç alımı gerçekleştirenler bu zamlardan kendilerini korumuş olabiliyorlar. Ayın son gününde bu yönde bir hareketlilik yaşanması bekleniyor.

OPEL ASTRA İÇİN SON İNDİRİM!

Opel Astra firmanın en klasik modelleri arasında yer alıyor. Bu araç için ciddi bir müşteri potansiyeli bulunuyor. Araç satın alacak olan kişilerin tercih ettikleri bir model olan Opel Astra orta segmentte bir araç olarak dikkat çekiyor. Opel Astra satın alacak olan kişiler ise son fiyatları merak ediyorlar.

Opel Astra için yapılan son indirim ile beraber fiyatlar en düşük 1.539.900 TL oldu. Ancak bu fiyat kampanyalı fiyat olarak açıklandı. Bu kampanyadan yararlananlar bu fiyattan araç alımı yapabiliyorlar. Kampanya dışında ise aynı araç 1.664.900 TL fiyat ile satılıyor. Opel Astra’nın en yüksek fiyatı ise 1.908.900 TL olarak açıklandı. Bu fiyatların kısa süreliğine geçerli olduğunun unutulmaması gerekiyor.

SONRAKİ HABER