Opel Astra model sıfır kilometre araç özel indirim ile satışta!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenlerin araçların yeni fiyatlarına yönelik araştırmalar devam ediyor. Opel Astra için müşterilere sağlanan son imkanlar açıklandı.

Opel Astra model sıfır kilometre araç özel indirim ile satışta!

Sıfır kilometre otomobil piyasası fiyat hareketliliği ile dikkat çekmeye devam ediyor. Araç sahibi olmak isteyenler kendilerine sağlanan imkanları değerlendirerek kararlarını veriyorlar. Otomobil firmaları arasında ise kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Bu rekabet içerisinde kazançlı çıkanlar ise müşteriler oluyor. Opel Astra için açıklanan son kampanya ile müşteriler bir miktar indirim elde edebiliyorlar.

İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

Opel firmasının Türkiye pazarına yönelik özel uygulamalarının olduğu biliniyor. Bu pazarın güçlü markalarından birisi olmak için uzun yıllardır bir satış politikası uygulayan firma bu konuda da başarılı oluyor. Bu çerçevede müşterilere çok özel imkanlar sağlanırken Opel, Avrupa’daki en çok otomobil satışı yaptığı ülkelerden birisi olan Türkiye’yi kaybetmek istemiyor. Bu çerçevede Opel Astra için müşterilere çok özel indirimler uygulanıyor.

Opel Astra model sıfır kilometre otomobil oldukça nitelikli bir araç olarak dikkat çekiyor. Bu araç segmentinin iyi modellerinden birisi olarak değerlendiriliyor. Klasikleşmiş bir model olan Opel Astra için firma yeni bir fiyat listesi açıkladı. Bu fiyat listesine göre 3 farklı versiyon ile satış yapılıyor.

Opel Astra için fiyatların 1.644.900 TL’den başladığı ilan edildi. Ancak müşterilere bu versiyonda özel bir indirim uygulanıyor. Kampanya indirimi ile bu fiyat 1.539.900 TL’ye kadar düşüyor. Bu fiyat avantajı ile müşteriler Opel Astra sahibi olabiliyorlar.

Opel Astra’nın diğer iki versiyonunda ise kampanya indirimi bulunmuyor. Bu iki versiyonun fiyatları da 1.737.900 TL ve 1.908.900 TL olarak açıklandı. Bu fiyatlardan Opel yetkili satıcılarında satışlar devam ediyor. Ayrıca firma müşterilere çeşitli ödeme kolaylıkları da sağlıyor.

SONRAKİ HABER