Net 200.000 TL indirimli Toyota Corolla kampanyası başladı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni fiyat indirimleri heyecan yaratmaya başladı. Toyota Corolla için firma net 200.000 TL indirim ile satışlara başladı.

Net 200.000 TL indirimli Toyota Corolla kampanyası başladı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobillerin fiyatları için yeni gelişmeler yaşanıyor. Otomobil firmaları yıllık satış rakamlarının oldukça uzağında kaldılar. Hedeflerin tutmamasından dolayı ise yılın son çeyreğinde satışların artması için daha fazla indirim kampanyaları görülmeye başlandı. Bu da araç alma niyeti olanları oldukça heyecanlandırıyor. Ekim ayının ilk indirim kampanyasını ise Toyota firması duyurdu. Toyota Corolla için yapılan indirim açıklaması çoğu kişiyi heyecanlandırdı.

KAMPANYA İNDİRİMİ AÇIKLANDI

Toyota Corolla model sıfır kilometre aracın özel bir müşteri kitlesi bulunuyor. Türkiye’de çokça satılan bu model için Ekim ayı fiyatları açıklandı. Buna göre firma bir yandan zam uygulaması yaparken bir yandan da kampanya indirimi ile müşterileri ikna etmeye çalışıyor.

Toyota Corolla 1.5 Vision Plus Multidrive S için firma satış fiyatını 1.590.000 TL olarak ilan etti. Bu fiyat Eylül ayında 1.523.000 TL olarak açıklanmıştı. Ancak firma bu yeni fiyat üzerinden bir de kampanya indirimi uyguluyor. Fiyatta 200.000 TL indirim yapan firma bu model Toyota Corolla’nın 1.390.000 TL’den satılmaya başlandığını duyurdu. Eylül ayında bu otomobil kampanya indirimi ile 1.433.000 TL’ye satılıyordu. Son kampanya ile Toyota Corolla’nın fiyatı bir önceki ayın fiyatının da altına çekilmiş oldu.

Toyota Corolla’nın diğer versiyonlarında da zam ve indirim uygulaması yapıldı. Her versiyon için ayrı bir indirim yapılırken en pahalı Toyota Corolla’nın fiyatı indirim ile 1.976.000 TL’den 1.911.000 TL’ye düşüyor.

Öte yandan ÖTV muafiyeti ile Toyota Corolla satın almak için imkanlar daralıyor. İndirimler yapılmamış olsa sadece 1 model ÖTV muafiyeti ile alınabilecekken indirimler sonrasında 2 model ÖTV muafiyeti ile satın alınabilecek. Bu fiyatların bir sonraki ay değişebileceği düşünülürse ÖTV muafiyeti ile Toyota Corolla satın almayı düşünenler için şu anda son bir şans daha bulunuyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER