Modifiyeli ve klasik araç tutkunları bu fuarda buluşacaklar!

Modifiyeli ve klasik araç tutkunlarının büyük bir heyecanla beklemiş oldukları Modifiyeli ve Nostaljik Araç Festivali tarihi açıklandı. Etkinlik Kahramanmaraş'ta düzenlenecek.

Modifiyeli ve klasik araç tutkunları bu fuarda buluşacaklar!

Modifiyeli ve Nostaljik Araç Festivali için beklenen tarih sonunda duyuruldu. Bu sene araç tutkunları festival için Kahramanmaraş'ta bir araya gelecekler. Kahramanmaraş Auto Fest ev sahipliğinde düzenlenecek olan festivalde modifiyeli ve klasik araç tutkunları bir araya gelme imkanı elde edecekler.

KAHRAMANMARAŞ AUTO FEST MODİFİYELİ VE NOSTALJİK ARAÇ FESTİVALİ NE ZAMAN?

Kahramanmaraş Auto Fest tarafından 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Modifiyeli ve Nostaljik Araç Festivali düzenlenecek. Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek festivalde birbirinden eğlenceli yarışma ve etkinlikler araç tutkunlarıyla buluşacak. Kahramanmaraş Auto Fest tarafından 31 Ağustos ve 1 Eylül tarihlerinde Modifiyeli ve Nostaljik Araç Festivali düzenlenecek.

Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde yaklaşık 2 bin modifiyeli aracın katılımıyla gerçekleştirilecek festivalde desibel, güzellik ve basıklık yarışmaları araç tutkunlarıyla buluşacak. Modifiyeli araca gönül vermiş birbirinden ünlü isimlerin de katılacağı festival, Cumartesi günü saat 17.00'da kapılarını ziyaretçilerine açacak. Pazar günü saat 19.00'a kadar devam edecek modifiyeli araç festivaline tüm araba tutkunları davet edildi.

Festival kapılarını 31 Ağustos 2024 Cumartesi günü açacak. Cumartesi günü saat 17:00 itibari ile ziyaretçilere açılacak olan festival Kılavuzlu Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek. Etkinlik Pazar günü saat 19:00'a kadar ziyaretlere açık olacak. Toplamda 2 bin aracın festivale katılması bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER