MG'den ezber bozan fırsat! Sıfır faizle 200 bin TL'ye elektrikli araba sahibi olma imkanı

Otomobil piyasasında yaşanan değişimler vatandaşların indirimlere daha fazla odaklanmasına neden oldu. Bu dönemde araba sahibi olmak isteyenler içinse markalar kampanyalarını birbiri ardına sıraladı.

MG'den ezber bozan fırsat!  Sıfır faizle 200 bin TL'ye elektrikli araba sahibi olma imkanı

Araba alım fiyatlarının çok yukarılarda seyretmesi ve vatandaşların alım gücünün aksi yönde ilerlemesi piyasalarda bir durgunluğa sebep oldu. Bu durgunluğu kırmak ve satış rakamlarını artırmak isteyen markalarda sıfır otomobillerinde cazip alım seçenekleri sunmaya başladı.

MG KAMPANYASI İÇİN SON GÜNLER

O firmalar arasında yer alan MG yaz aylarında vatandaşlara uygun fiyatlar sunuyor. Bütçelerini zorlama elektrikli araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar için MG resmi internet sitesinden kampanyanın detaylarını paylaştı.

MG'den ezber bozan fırsat!  Sıfır faizle 200 bin TL'ye elektrikli araba sahibi olma imkanı

MG'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Akbank A.Ş'de yüzde 0 faiz imkano ile aylık 200 bin TL taksitle araç sahibi olunabiliyor. Sitede söz konusu kampanyanın son tarihinin 7 Temmuz olduğu ve aracın stoklarla sınırlıl olduğu belirtildi.

MG4 Electric modelinin Luxury ve Comfort modelleri için uygulanan bu kampanyadan yararlanma süreci devam ediyor. Vatandaşlar MG resmi internet sitesi ya da telefon numarası üzerinden gerekli bilgileri alabiliyor.

Son yıllarda ülkemizde elektrikli araçların yaygınlaşması ile beraber adını iyice duyuran MG, ZSEV Modelinde de 300 bin TL taksitle araba sahibi olma fırsatı sunuyor.

SONRAKİ HABER