Maserati GT2 Stradale ile ezber bozmaya geliyor!

Araba, normalde bir taşıt olarak kullanılmasına karşın büyük bir topluluk için bir tutku olarak görülüyor. Dünyaca ünlü otomobil markaları da günlük hayatta kullanılanlardan çok daha üstün özelliklere sahip araçlar tasarlayarak bu tutkuya sahip kitleye hitap ediyor.

Maserati GT2 Stradale ile ezber bozmaya geliyor!

Spor araba deyince akla ilk gelen araba markalarından olan Maserati, terrübesinin hakkını veren bir otomobil üretti. İlk defa görülen GT2 Stradale bu alanda sahip olduğu özellikler ile şimdiden araba tutkunlarının ilgisini çekmeyi başardı.

HIZ ÖZELLİKLERİ BELLİ OLDU

Amerika Birleşik Devletlerinde düzenlenen Monterey Car Week'te Maserati tarafından tanıtılan GT2 Stradale 0'dan 100 kilometreye sadece 2.8 saniye gibi bir sürede çıkıyor. Gaza basılması ile rampadan fırlayan bir roket hissiyatı veren bu mühendislik harikası, toplamda 320 kilometreden fazla bir hıza ulaşabiliyor.

Maserati GT2 Stradale ile ezber bozmaya geliyor!

640 beygir gibi bir motor gücüne sahip olan GT2 Stradale son dönemde üretilen spor arabalar arasında kendisini farklı bir yere konumlandırmaya hazırlanıyor. Hızı bir tutku olarak yaşayan ve lüks araba sevenler için kaçırılmayacak olan GT2 Stradale görenlerden geçer not almayı başardı.

ZENGİN KESİME HİTAP EDİYOR

Arabaların normal otomobillerden kat be kat fazla bir fiyat aralığında satılması, hitap ettiği kitlenin ultra zenginler oluşu gibi nedenler bu arabaların sınırlı sayıda üretilmesinde rol oynuyor. Görsel anlamda da zevk veren aracın yollarda nasıl bir performans göstereceği merakla bekleniyor

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER