Markanın en düşük fiyatlı aracı! Renault Taliant satışları patladı!

Sıfır kilometre otomobil satın almak için plan yapanlara Renault’tan ucuz araba duyurusu yapıldı. Renault Taliant en ucuz Renault olarak satışa sunuldu.

Markanın en düşük fiyatlı aracı! Renault Taliant satışları patladı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında ucuz otomobiller çok daha fazla ilgi görmeye başladılar. Araç ihtiyacı olanlar mevcut ekonomik koşullardan dolayı paralarını bir otomobile bağlamayı tercih etmiyorlar. Araç alma zaruriyeti olan kişiler ise ucuz otomobillerden yana tercihlerini kullanıyorlar. Bu durumda da firmaların en ucuz fiyatlı otomobillerine büyük talep gösteriliyor.

EN DÜŞÜK FİYATLI RENAULT!

Türkiye’de otomobil piyasasında Renault markasının ciddi bir hakimiyeti bulunuyor. Çok uzun yıllardır Türkiye piyasasında bulunan Renault kendisi gibi uzun yıllardır Türkiye’de faaliyet gösteren Fiat ile piyasayı domine edebiliyorlar. Bundan dolayı Renault marka araçların fiyat sorgulamaları bir miktar daha fazla yapılıyor. Renault’un en düşük fiyatlı sıfır kilometre otomobili ise Renault Taliant oldu.

Renault Taliant firmanın en mütevazi aracı olarak dikkat çekiyor. Renault Taliant özellikleri bakımından büyük vaatlerde bulunmuyor. Ancak araç ihtiyaçlarının giderilmesi için yeterli olabiliyor. Kriterleri yüksek olmayan müşteriler fiyatından dolayı Renault Taliant’ı tercih edebiliyorlar. Bir geçiş döneminde önemli bir alternatif olabilen bu aracın satış rakamlarının son dönemlerde arttığı biliniyor.

TEK MODEL SATIŞTA!

Firmalar otomobil modellerinde farklı donanımlar sunarak müşterilere değişik imkanlar sağlıyorlar. Ancak Renault Taliant’ın tek bir versiyonu bulunuyor. Donanımsal farkı olmayan Renault Taliant için bundan dolayı geniş seçenekler bulunmuyor.

Renault Taliant Joy 1.0 Turbo X-tronic 90 bg model araç için firma 1.090.000 TL’lik fiyat açıkladı. Bu fiyatın yaklaşık 100.000 TL fazlası ile Renault Clio satışları yapılıyor. Bu iki araç firmanın en çok satış yaptığı iki modeli olarak rakamlara yansıyor. Sedan modelinde olan Renault Taliant için bu fiyatın ay sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

SONRAKİ HABER