Hyundai Santa FE SUV oylamasında ilk sırada çıktı

Otomobil piyasası son yıllarda ülkemizde ve dünya genelinde bir çok yeniliğe sahne oluyor. Araba üreticileri eldeki müşterilerini tutmak ve hizmet hacmini genişletmek için araçlarına yeni özellikler ekliyor.

Hyundai Santa FE SUV oylamasında ilk sırada çıktı

Türkiye'de son yıllarda SUV araba satışlarında gözle görünür bir artış yaşandığı biliniyor. Rakamlarla da ortaya konulan bu gerçeğe ek olarak global anlamda da bu arabaların sıklıkla tercih edildiği ifade ediliyor.

Sportif amaçla kullanılan araba anlamına gelen SUV tercih edenler genelde konfor ve rahatlığı ön planda tutuyor. Yolda kapladığı büyüklük ile diğer arabalardan daha iri görünmesine karşılık sürüş keyfi yaşatan bu arabalarda kendi içinde bazı modellerini ön plana çıkarıyor.

SÜRÜCÜLER SANTA FE'Yİ TERCİH EDİYOR

Bu konuda Hyundai Santa FE henüz yeni bir araba olmasına karşın kullanıcılar tarafından onaylanmayı başardı. Söz konusu araba J.D Power'ın en iyi SUV otomobil oylamasında zirvede yer aldı.

İlerleyen aylarda Türkiye'de de satışa sunulması beklenen SUV otomobilin kullanıcılara aradığı bir çok özelliği sunmasından dolayı en yüksek oyu aldığı ön görülüyor. Sürücü koltuğu başta olmak üzere araç içine giren herkese büyük bir konfor yaşatan ve büyük mekan hissiyatı veren araç sahibine ayrıcalıklı bir konfor sağlıyor.

Koltukların katlanabilmesi ve dikine açılan bagajı ile isteyene geniş bir ortam sunan Santa FE'nin ilerleyen dönemlerde de adının duyulması bekleniyor. Araba piyasasında SUV'ların popülerliğinin sürmesi adına yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER