Hyundai Elantra için 60.000 TL indirim açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil alacakları teşvik etmek amacıyla Hyundai Elantra için 60.000 TL indirim kampanyasının başlatıldığı açıklandı.

Hyundai Elantra için 60.000 TL indirim açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında firmalar araç satışı yapabilmek için müşterilere küçük jestler yapmaya devam ediyorlar. Otomobil firmaları yıllık hedefledikleri satış rakamlarının bir miktar gerisinde kaldılar. Yılın bitmesine kısa bir süre kala önlemleri devreye sokan firmalar müşterilere küçük jestler yapıyorlar. Bu şekilde araç satışlarını artırmayı hedefleyen firmalar böylece stoklarını da 2025 yılına kalmadan eritmenin hesabını yapıyorlar. Hyundai firması da müşterilere böyle bir imkan sunulduğunu açıkladı.

HYUNDAİ ELANTRA İNDİRİM KAMPANYASI

Hyundai Elantra model sıfır kilometre otomobil oldukça dikkat çeken bir araç olarak otomobil piyasasında yer alıyor. Nitelikli bir otomobil olan Hyundai Elantra kullanıcılara çok önemli özellikler vaat ediyor. Orta segmentte bir araç olan Hyundai Elantra ile üstün sürüş performansı elde etmek mümkün. Bundan dolayı da belirli bir müşteri kitlesi tarafından takip edilen Hyundai Elantra için fiyat konusunda yeni bir adım atıldı.

Hyundai Elantra model sıfır kilometre otomobil için firma küçük bir indirim uygulama kararı aldı. Türkiye piyasasında Hyundai Elantra’nın iki versiyonu bulunuyor. Hyundai Elantra 1.6 Mpi Prime CVT için firma satış fiyatını 1.694.000 TL olarak açıkladı. Bu aracın fiyatında 60.000 TL indirim uygulanıyor ve satış fiyatı 1.634.000 TL’ye düşüyor.

Hyundai Elantra 1.6 Mpi Elite CVT için ise 1.815.000 TL tutarında fiyat açıklandı. Bu fiyat üzerinde ise firma 15.000 TL tutarında bir indirim sağlıyor. Bu şekilde Hyundai Elantra’nın bu versiyonunun fiyatı 1.800.000 TL’ye düşüyor.

Öte yandan limit aşıldığı için Hyundai Elantra ÖTV muafiyeti hakkı ile satın alınamıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER