Ford Focus Puma ve Kuga için faizsiz 300 bin TL taşıt kredisi veriyor

Türkiye'nin en çok satan sıfır araç markalarından biri olan Ford Focus, Puma ve Kuga modellerini almak isteyen kişilere 300 bin liraya kadar sıfır faizli taşıt kredisi desteği sağlayacağını açıkladı.

Ford Focus Puma ve Kuga için faizsiz 300 bin TL taşıt kredisi veriyor

Araç fiyatlarında yaşanan yükselişin ardından peşin parayla araba sahibi olmak zorlaşırken taksitle araç sahibi olmak isteyen kişiler sıfır araç markalarının kampanyalarını yakın takip altına almıştı. Taşıt kredisi faiz oranlarında yaşanan rekor yükselişin ardından araç markalarının kredi kampanyaları takip altına alırken Ford Ağustos ayı kampanyasını duyurdu.

FORD AĞUSTOS 2024 FİYAT LİSTESİ VE KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Türkiye'nin en çok satan sıfır araç markaları arasında yer alan Ford merakla beklenen sıfır araç kampanyasını duyurdu. Ford tarafından yapılan açıklamada "Düşük faiz fırsatıyla yeni bir Ford otomobil sahibi olun. Puma, Focus ve Kuga binek model araçların satın alımlarında geçerli; bireysel müşteriler için 300.000 TL, 12 ay, %0 faiz¹; tüzel müşteriler için 800.000 TL, 12 ay, %2,99 faiz kampanyaları Ford yetkili satıcılarında.

Belirtilen aylık %0 kampanya faizi, gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının konu olduğu 300.000 TL tutarlı ve 12 ay vadeli Yapı Kredi Bankası kredilerinde geçerlidir. Belirtilen faiz oranına karşılık gelen aylık taksit tutarı 25.000,00 TL'dir." ifadelerine yer verildi.

Ford Focus Puma ve Kuga için faizsiz 300 bin TL taşıt kredisi veriyor

Kampanyadan yararlanan bireysel müşteriler 300 bin liraya kadar taşıt kredisi desteğini sıfır faizli olarak alabilecekler. Ancak kredi geri ödemesi en fazla 12 aya kadar yayılabilecek. 12 ay vadeli 800 bin TL kredi paketinde ise ticari müşterilere Ford yüzde 2,99 faiz oranı ile kredi verecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER