Fiat'tan dev indirim! Fiat Egea Sedan'ın fiyatı 130.000 TL düştü!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında indirim furyası başladı. Fiat Egea Sedan için açıklanan son indirim ile rekabet iyice kızıştı.

Fiat'tan dev indirim! Fiat Egea Sedan'ın fiyatı 130.000 TL düştü!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında firmalar araç satışlarında hedefleri tutturamayınca farklı satış politikalarına geçiş yapmak durumunda kaldılar. Bu çerçevede firmalar indirim kampanyalarına yeniden başladılar. Otomobil sektörü içerisinde kaldığı krizden çıkışı bu indirim kampanyalarında bulmaya çalışıyorlar. Son dikkat çeken fiyat indirimi ise Fiat firmasından geldi. Fiat firmasının açıklamış olduğu son indirim ile otomobil piyasasında kartlar yeniden dağıtılmış oldu.

TÜRKİYE’NİN EN UCUZ SIFIR OTOMOBİLİ LİSTESİ DEĞİŞTİ!

Fiat Türkiye’de üretim yapan firmalar arasında bulunuyor. Dolayısıyla ucuz fiyatlı otomobiller listesinde bu firma Fiat Egea Sedan ile uzun bir süredir yer alıyor. Fiat Egea Sedan en ucuz fiyatlı ikinci otomobil olarak piyasada yer alıyordu. Ancak yapılan son indirim kampanyası ile en ucuz sıfır otomobil Fiat Egea Sedan oldu.

130.000 TL FİYAT İNDİRİMİ YAPILDI!

Fiat Egea Sedan normalde açıklanan son fiyat listesine göre 989.900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ancak kampanya indirimi uygulanarak bu aracın fiyatı 859.900 TL’ye düşürüldü. Bu da sıfır kilometre otomobil piyasasında dengeleri değiştiren bir fiyatlama oldu. Net 130.000 TL indirim yapılması ile Fiat Egea Sedan satın almak çok daha cazip bir hale geldi.

DİĞER FİRMALARI İNDİRİME ZORLUYOR!

Fiat Egea Sedan için firmanın yapmış olduğu kampanya indirimi diğer firmaları da indirime zorlayacak. Şu anda ucuz otomobiller arasında bu fiyat avantajını veren bir başka firma bulunmuyor. Bundan dolayı piyasayı rakibine kaptırmak istemeyecek olan diğer firmaların da kampanya indirimleri yapmalarına kesin gözüyle bakılıyor.

Otomobil piyasasında meydana gelen bu son gelişme ile beraber araç satışlarında bir miktar artış yaşanabileceği düşünülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER