Fiat Fiorino kampanya indirimiyle 758.900 TL'ye satılmaya başlandı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında meydana gelen fiyat yükselişlerinin ardından hafif ticari araçlar ilgi görmeye başlarken Fiat Fiorino’nun yeni fiyatı açıklandı.

Fiat Fiorino kampanya indirimiyle 758.900 TL'ye satılmaya başlandı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobil piyasasında firmalar Eylül ayı fiyatlarını açıkladılar. Binek otomobillerin fiyatlarında bir miktar daha yükseliş meydana geldi. Bu fiyat yükselişi ile beraber araç sahibi olmak isteyenlerin göze almaları gereken bütçe de yükseldi. Ancak bu bütçe her müşteri için makul olmayabiliyor. Bunun için de araç sahibi olmak isteyenler alternatif seçenekleri değerlendirmeyi düşünebiliyorlar.

HAFİF TİCARİ ARAÇLAR BİR SEÇENEK

Bütçe sorunu yaşayan ama araba ihtiyacı olanlar için hafif ticari araçlar bir seçenek oluyor. Alacağı arabada çok lüks tutkusu olmayanlar için bu seçenek değerlendiriliyor. Bu şekilde çok sayıda kazanç elde edilebiliyor.

Hafif ticari araçlar alındığında bu arabalar için binek otomobillere kıyasla bir miktar daha az ödeme yapılıyor. Bu da bütçe sorununun kolay bir şekilde aşılmasını sağlıyor. Bütçe dostu bu formül araç sahibi olmayı mümkün kılabiliyor.

Hafif ticari araçların bir avantajı da bu arabaların geniş bir iç hacme sahip olmaları oluyor. Bu da satın alınan bu arabaların aile arabası olarak kullanılabilmelerine imkan sağlıyor.

Hafif ticari araçların bir diğer avantajı ise bu arabaların yakıt cimrisi olmaları oluyor. Bu araçları alıp kullanmaya başlayanlar daha az yakıt maliyeti ile karşılaşarak kazançlı çıkıyorlar. Bu da bütçe sorunu yaşayanlara çok büyük bir fayda sağlayabiliyor.

FİAT FİORİNO AVANTAJLI FİYATI!

Fiat Fiorino firmanın en ucuz fiyatlı hafif ticari aracı olarak piyasada yer alıyor. Bu araç Türkiye’de üretildiği ve yerli üretim kapsamında olduğu için daha makul fiyatlarla satılabiliyor. Firmanın Eylül ayı için açıklamış olduğu satış fiyatı 783.900 TL olarak ilan edildi. Ancak bu fiyata da kampanya indirimi uygulanıyor ve fiyat 758.900 TL’ye kadar düşüyor. Çeşitli kolay ödeme seçenekleri de müşterilere sunularak Fiat Fiorino sahibi olmak çok cazip hale getiriliyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER