Fiat en ucuz arabaya 25.000 TL indirim yapıp satışları başlattı!

Sıfır kilometre araç alımlarında son dönemlerde yapılan indirimler gündem oluyor. Fiat tarafından sıfır araba alacaklara en ucuz araçta 25.000 TL indirim avantajı veriliyor.

Fiat en ucuz arabaya 25.000 TL indirim yapıp satışları başlattı!

Sıfır kilometre araç piyasasında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Firmalar araç satış rakamlarını yükseltebilmek için çok sayıda kampanyayı bir arada uyguluyorlar. Bu araba kampanyaları ile de bazı müşteriler için sıfır araç alımları daha kolay hale gelebiliyor. Bu konuda son olarak Fiat firması tarafından müşterilere yeni bir teklif yapılıyor. Bu teklifi değerlendirenler uygun koşullarda sıfır araba sahibi oluyorlar.

MÜŞTERİLERE ÖZEL TEKLİF!

Müşterilere yapılan özel teklif ile beraber araç sahibi olmak isteyenlere farklı bir tercih sunuluyor. Binek otomobil kategorisindeki araçların fiyatlarının yüksek olduğu biliniyor. O kadar bütçesi olmayanlara en azından ekonomik ortam düzelene kadar hafif ticari araç satın almaları öneriliyor. Bu şekilde insanlar araba ihtiyaçlarını karşılayabilecekler ve bunu yaparken de çok büyük bir maliyet altını girilmemiş olacak. Bu araçların geniş iç hacimleri ve yakıt tasarrufu yapmaları ise ekstradan teşvik edici oluyor.

FİAT FİORİNO KAMPANYASI

Fiat firmasının hafif ticari araç kategorisinde bulunan Fiat Fiorino günlük olarak da bireysel araba ihtiyaçlarına karşılık verebiliyor. Bu çerçevede Fiat Fiorino için özel bir de fiyat belirlendi. Türkiye’de üretimi yapılan Fiat Fiorino’nun fiyatı bu destek ile biraz daha düşük olabiliyor. Firma bu yerli üretim avantajını fiyatlara uygulayarak rakiplerinin bir adım önüne geçebiliyor.

Fiat Fiorino için 783.900 TL tutarında satış fiyatı açıklandı. Ancak kampanya kapsamında müşterilere jest yapılarak bu aracın fiyatında 25.000 TL indirim yapılıyor. Böylece fiyat 758.900 TL’ye düşüyor. Ek olarak ise ödemede müşterilere çeşitli kolaylıklar da sağlanıyor. Bu kampanya ile sıfır araç almak oldukça uygun bir hale geliyor. Bu fiyatların ay sonuna kadar devam edeceği firma tarafından açıklandı.

SONRAKİ HABER