Fiat Egea'da 170 bin TL'lik tarihi indirim!

Araba piyasası son dönemde durgun bir süreçten geçiyor. İkinci el piyasasının yaşadığı sıkıntı ve sıfır araçlarda yaşanan fiyat değişimleri yeni araba almak isteyenlerin kafalarının karışmasına neden oluyor.

Fiat Egea'da 170 bin TL'lik tarihi indirim!

Bu nedenle vatandaşlar istedikleri modelleri alabilmek adına uygun kampanya ve indirimleri yakından takip ediyor. Bu kapsamda geçmiş yıllardan beri Türkiye pazasında çok sık tercih edilen modellerden olan Fiat Egea'da ciddi bir miktarda indirim yapıldı.

CİDDİ BİR FİYAT ARTIŞI

Edinilen bilgiye göre Fiat Egea'nın Sedan modelinin güncel satış fiyatı olan 969 bin 900 TL'de 170 bin TL tutarında bir indirim yapıldı. Aracın yeni satış fiyatı bu indirim ile beraber 799 bin 900 TL'ye kadar geriledi.

Bu büyük indirimin ardından zaten yaygın olarak kullanımda olan Egea'lara ilginin yeniden artması bekleniyor.

İNDİRİM TEK MODEL İLE SINIRLI TUTULMADI

Söz konusu indirim uygulaması sadece Sedan modeli için geçerli olmadı. Fiat aynı indirim kararını Cross modelinde de uyguladı. Egea Cross'da ise 153 bin TL tutarında bir indirim yapılarak fiyat güncellendi.

Sıfır araç satın almak ya da kullandığı aracı satın almak isteyenler için bu ve benzeri indirimler büyük önem taşıyor. Özellikle elektrikli arabaların piyasada giderek adından söz ettirmesi vatandaşların ilgisini çekmeyi başarıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER