Fiat Egea Sedan yeni fiyat listesinde 38.000 TL jesti

Türkiye’nin en çok satılan otomobil modellerinden olan Fiat Egea Sedan için Eylül zammı resmen uygulanmaya başlandı.

Fiat Egea Sedan yeni fiyat listesinde 38.000 TL jesti

Türkiye’de otomobil piyasasında Fiat markasından baskın bir ağırlığı bulunuyor. Çok uzun yıllardır bu piyasada yer alan ve yerli üretim de yapan Fiat firması Fiat Egea Sedan modeliyle de çok satan modeller arasında yerini alıyor. Bu araç için yapılan en küçük fiyat değişikliği çok büyük bir kitleyi alakadar edebiliyor. Fiat Egea Sedan fiyat listesinde Eylül zammı uygulanmaya başlandı.

FİAT EGEA ZAMLANDI!

Otomobil firmalarının sıfır kilometre araçların fiyatlarına Eylül ayında zam yapacakları açıklanmıştı. Her firma kendi maliyetleri ve satış politikaları çerçevesinde yeni zamları hesaplayarak uygulamaya geçtiler. Fiat Egea için de zamlı fiyatlar belli oldu. Bu zamlı fiyatlar ile satışlar başlanırken firmanın bu ay zamları çok yüksek oranlarda tutmadığı görüldü.

Firmanın açıklamış olduğu yeni fiyat listesi incelendiğinde dikkat çeken bir ayrıntı olduğu görülüyor. Genellikle her donanım seviyesinin zammı farklı tutarlarda oluyordu. Bu sefer her donanım için Fiat firması 20.000 TL tutarında zam uyguladı. Çok yüksek olmayan bu zam ile müşterilerin fiyat artışından çok olumsuz etkilenmemeleri hedeflendi.

FİYATLAR BELLİ OLDU!

Fiat Egea Sedan için firma genel olarak iki ayrı fiyat açıkladı. Aracın normal fiyatı açıklanırken hemen ardından bu fiyata kampanya indirimi uygulanıyor. En düşük fiyatlı Fiat Egea Sedan için 1.027.900 TL fiyat açıklandı ama kampanya indirimi ile bu otomobilin fiyatı 989.900 TL’ye düşüyor. Bu araç aynı zamanda 1 Milyon TL’nin altında kalan tek Fiat Egea Sedan olarak dikkat çekiyor. Diğer tüm modellerin fiyatları 1 Milyon TL’nin üzerinde bulunuyor.

Donanım seçenekleri ile Fiat Egea Sedan fiyatları da yükseliyor. Bu araç için bazı gelişmiş donanımlar uygulandığında aracın fiyatı 1.612.900 TL’ye kadar yükseliyor. Bu aracın kampanya indirimsiz fiyatı 1.622.900 TL olarak açıklanırken hem elektrikli hem de benzinli olması nedeniyle fiyat farkının olduğu görülüyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER