EURO 2024 TOGG ekranında olacak!

EURO 2024 heyecanı başladı. Euro 2024 maç takvimi yakından takip edilirken TOGG sahiplerinin bu maçları otomobilin ekranından takip edebilecekleri ifade edildi.

EURO 2024 TOGG ekranında olacak!

Kurban Bayram tatiliyle birlikte Euro 2024 heyecanı da star verdi. Futbolseverler Euro 2024 maç takvimi ile ilgili bilgi sahibi olmak isterken TOGG kullanıcılarını sevindiren bir habere yer verildi. Avrupa ülkelerinin kıyasıya mücadele ettiği maçlarla ilgili takvim belli olurken Milli Takımın heyecanına ortak olmak isteyenler için yeni açıklama geldi.

Türkiye’de ilk kez bir aracın ön panelinden Euro 2024'ün izlenebileceği ifade edilirken D-Smart GO ile bu deneyimi TOGG kullanıcıların yaşayacağı ifade edildi.

TOGG EKRANINDA EURO 2024 HEYECANI YAŞANACAK

Nisan ayından itibaren T10X modelinde erişime açılan D-Smart GO, 9 günlük bayram tatili boyunca tüm kanallarını TOGG kullanıcılarına açacak. D-Smart Spor Yayınları Direktörü Aykut Aydın da bayramda yetişme telaşı yaşayan TOGG kullanıcılarının, TRT’de yayınlanan Euro 2024 maçlarını kaçırmadan D-Smart GO sayesinde TOGG ekranından da izleyebileceğini ifade etti. Bu çerçevede bir bilgilendirme yapan Aydın, “Süper Ligin son şampiyonu Galatasaray başta olmak üzere takımlarımızın hazırlık maçları ve Avrupa kupaları ön eleme turu maçları da yaz boyunca D-Smart GO’da olacak” şeklinde konuştu.

EURO 2024 TOGG ekranında olacak!

TOGG T10X’te sürücüler, D-Smart GO’yu sadece park halindeyken izleyebiliyor. Yolculuk sırasında sürücünün dikkatini dağıtmaması için sürücü ekranı kapanarak “Lütfen yola odaklanın” uyarısı çıkıyor. Yolcu önündeki ekranda ise yayın devam ediyor. Kullanıcılar özellikle maçları kesintisiz takip edebiliyor.

SONRAKİ HABER