En ucuz Opel marka sıfır kilometre otomobilin fiyatı değişti!

Opel firmasının sıfır kilometre otomobil fiyatlarında yeni bir güncelleme yapıldı. En ucuz Opel marka sıfır kilometre aracın fiyatı ne kadar oldu?

En ucuz Opel marka sıfır kilometre otomobilin fiyatı değişti!

Otomobil piyasasında firmalar satışlarda ciddi sıkıntılar yaşamaya devam ediyorlar. Müşterilerin imkanları ile otomobillerin maliyetleri arasındaki dengesizlik artınca tüm firmalar bunun dezavantajını yaşamaya başladılar. Otomobil sahibi olmak isteyenlerin de bütçelerine göre seçeneklerinde daralma meydana geliyor. Sektörel bir daralma ile sonuçlanan bu durum karşısında son gelişmeler de sıkı bir şekilde takip ediliyor. Ekim ayında Opel firmasının sıfır kilometre otomobillerinde fiyatlar güncellenince koşullar da değişmiş oldu.

EN UCUZ OPEL’DE YENİ FİYAT

Binek otomobiller değerlendirildiğinde en ucuz otomobillerin fiyatları oldukça merak edilen bir konu oluyor. Bu konu hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Opel firması da Türkiye otomobil piyasasının etkin firmalarından birisi olurken en ucuz modeli de ilgi görüyor. Opel kalitesine sahip olmak isteyen ama çok yüksek bir bütçesi olmayan müşteriler en ucuz fiyatlı Opel marka araca yöneliyorlar. Bu durumda da tüm yollar Opel Corsa model sıfır kilometre otomobile çıkıyor.

En ucuz fiyatlı Opel olduğu bilinen Opel Corsa için şu anda bir fiyat listesi uygulanıyor. Bu fiyat listesine göre Opel Corsa’nın fiyatları 1.075.900 TL’den başlıyor ve 1.391.900 TL’ye kadar yükselebiliyor. Bu aralıkta toplamda 4 versiyon bulunurken her versiyonun donanımsal özellikleri farklı oluyor. Müşteriler bu donanımsal özelliklere göre satın alacakları modele ve ödeyecekleri fiyata karar veriyorlar.

Opel Corsa model sıfır kilometre otomobil satın alacak olanlara firma tarafından ek imkanlar da veriliyor. Bu ek imkanlar değerlendirildiğinde daha kolay ödeme seçeneklerine sahip olunabiliyor. Ayrıca firma özel olarak müşterilere koşullu 20.000 TL indirim gibi küçük bir jest de yapıyor.

SONRAKİ HABER