Elektrikli MG4'ün uzun menzilli versiyonu özellikleri ile şimdiden büyüledi!

Yeni MG4 Extended Range şimdiden yoğun ilgi görüyor. Özellikle daha büyük batarya ve daha uzun menzil ile alıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Elektrikli MG4'ün uzun menzilli versiyonu özellikleri ile şimdiden büyüledi!

Elektrikli araçlara ilgi artmaya devam ederken yeni modellerde kendini gösteriyor. 2023'ün ilk çeyreğinde MG markası, yeni MG4 Electric modelini ülkemizde satışa sunmuştu. Şimdi ise aynı araç markası, elektrikli MG4'ün Extended Range versiyonunu alıcılar ile buluşturmaya hazırlanıyor.

arac1.jpg

Yüksek menzil değerleri sunmaya hazırlanan model özellikleri ile şimdiden büyüledi. Ürün gamındaki Trophy Long Range versiyonunu temel alan model, 64 kWsa batarya paketi ile 435 kilometreye kadar sürüş menzili sunuyor. Aynı zamanda Extended Range versiyonunda bu değer 77 kWsa batarya paketi ile 520 kilometreye kadar çıkma özelliğini bünyesinde barındırıyor. Yeni MG4 tek şarj özelliği ile de 500 km'nin üzerinde menzil sunuyor.

aeac2.jpg

150 kW DC hızlı şarj ile 39 dakikada yüzde 10'dan 80 doluma ulaşan otomobilin fiyatı da şimdiden merak söz konusu oldu.

arac3.jpg

Ülkemizde MG4'ün 64 kWsa'lik bataryaya sahip versiyonu 1.419.000 TL'den satışa sunulacak. Türkiye'ye ne zaman geleceği ise henüz netlik kazanmadı.

Daha fazla otomobil haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER