Elektrikli Lexus RZ 450e Türkiye'de satışta! Lexus RZ 450e fiyatı ve özellikleri

Türkiye araç pazarına yeni otomobiller dahil olmaya devam ediyor. Araç piyasasında yerini alan yeni Lexus D/E-SUV modeli RZ 450e'yi Türkiye'de satışa sunuldu. Lexus RZ 450e fiyatı ve özellikleri merak konusu olurken detayları derledik.

Elektrikli Lexus RZ 450e Türkiye'de satışta! Lexus RZ 450e fiyatı ve özellikleri

Türkiye'de otomotiv sektörü ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor. Otomotiv pazarına yeni araçlar dahil olmaya devam ederken son olarak Lexus da yeni modeliyle Türkiye pazarında satışa sunuldu. Premium otomobil üreticisi Lexus, tamamen elektrikli yeni modelini Türkiye'de satışa çıkarmasının arsından otomobil tutkunları da yeni modelin özellikleri ve fiyatını merak etti.

Lexus, yeni elektrikli modeli olan D/E-SUV segmentindeki RZ 450e'yi Türkiye'de satışa sunduğunu duyurdu. "Lexus Sürüş İmzası", RZ modelinde elektrikli araç platformlarına taşındı ve markanın sürüş deneyimi, yüksek performans ve kaliteyle bir araya getirildiği ifade edilirken fiyatı da en çok araştırılan konular arasında yer aldı.

LEXUS RZ 450E FİYATI VE ÖZELLİKLERİ

Tamamen elektrikli olarak tasarlanan Lexus RZ 450e, "exclusive" donanım seviyesi ve 3 milyon 950 bin TL fiyatla Türkiye'de müşterilerin ilgisine sunuldu.

Elektrikli Lexus RZ 450e Türkiye'de satışta! Lexus RZ 450e fiyatı ve özellikleri

Lexus'un yüzde 100 elektrikli modeli RZ, 71,4 kilovatt (kW) çıkışa sahip bir lityum iyon batarya ile donatılırken tek şarjla ortalama 400 kilometrelik bir sürüş menzili sunuyor. DC hızlı şarj sistemi ile yüzde 80 kapasiteye yaklaşık 30 dakikada şarj ile ulaşabiliyor. Model ile ilgilenenlerin Lexus bayilerini ziyaret ederek modeli görebilecekleri ifade edildi.

SONRAKİ HABER