Ekim 2024 Toyota Corolla fiyat listesi! En ucuzunun fiyatı belli oldu!

Sıfır kilometre otomobiller için Ekim 2024 fiyat listeleri belli olmaya başladı. Toyota Corolla model sıfır kilometre aracın fiyatları ne kadar oldu?

Ekim 2024 Toyota Corolla fiyat listesi! En ucuzunun fiyatı belli oldu!

Ekim ayının girmesi ile beraber sıfır kilometre otomobil piyasasında yeni fiyatlar da firmalar tarafından açıklanmaya başlandı. Otomobil firmaları Türkiye’de araç fiyatlarına genellikle ayda bir defa zam uygulaması yapıyorlar. Bu zamlı fiyatlar da her ayın başında açıklanıyor. Yapılan maliyet hesaplamaları ile beraber sıfır kilometre otomobiller için fiyatlar belirleniyor. Toyota Corolla için de sıfır kilometre otomobil fiyat listesi güncellemesi yapıldı.

DÜNYADA ÇOK SATAN MODEL TOYOTA COROLLA

Otomobil piyasasında modeller arasında karşılaştırmalar yapıldığında Toyota Corolla için ilginç bir veri ortaya çıkıyor. Bu modelin geçmişi 50 yıldan uzun bir zamana dayanıyor. Çok uzun bir süreçte sürekli üretilen model kült bir araba haline dönüştü. Dünyada yıllardır her yıl en çok satılan otomobil modelleri arasında ilk sıralarda Toyota Corolla yer alıyor. Türkiye’de bu geçerli olmasa da dünya genelinde bu başarıyı bu model yakalayabiliyor.

Toyota Corolla’nın dünyanın en çok satılan otomobil modelleri arasında yer almasının nedenini ise sektör kaynakları açıkladılar. Bu araç şüphesiz oldukça beğeniliyor ama çok satış yapmasının asıl nedeni bu değil. Otomobil firmaları arasında Toyota ülkeler arasında bayi ağını en çok yaygınlaştırmış firma olarak dikkat çekiyor. Bu marka hemen hemen her ülkede bayi ağı kurmuş durumda. Bundan dolayı da markanın araçları en çok satış yapılan modeller arasına girebiliyorlar.

FİYAT LİSTESİ BELLİ OLDU!

Toyota Corolla için fiyat listesi de belli oldu. Buna göre en düşük fiyatlı Toyota Corolla’nın satış fiyatı 1.523.000 TL olarak açıklandı. Ancak bu aracın fiyatı kampanya indirimi ile 1.433.000 TL’ye düşüyor. Aynı şekilde en pahalı Toyota Corolla da 1.900.000 TL’ye satılıyor. Bu versiyon için de kampanya indirimi uygulandıktan sonra fiyat 1.835.000 TL’ye düşüyor.

SONRAKİ HABER