Dev indirimli Fiat Egea Sedan'da son kampanya günleri!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları üzerinden araştırmalar yapılırken en ucuz otomobilde son fırsat günleri yaşanıyor. Fiat Egea Sedan’da dev indirimde son durum ne?

Dev indirimli Fiat Egea Sedan'da son kampanya günleri!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında araç fiyatları çoğu kişinin bütçesini zorlayabiliyor. Bu da araç satışlarını doğrudan etkiliyor. Sıfır araç piyasasında kampanya indirimleri zorunlu olarak uygulanmaya başlandı. Ancak en dikkat çekici indirim Fiat tarafından yapıldı. Fiat dev bir indirim ile Fiat Egea Sedan satışı yapmaya devam ediyor.

STOKLAR FİRMALARI ZORLUYOR

Her yılın son bölümü geldiğinde otomobil firmaları oldukça sıkıntılı bir durumda kalabiliyorlar. Geçmiş yıllarda araçlara yoğun talep olmasından dolayı stoklarda bir sonraki yıla devreden pek araç kalmıyordu. Ancak bu yıl durum oldukça farklı bir hale geldi. Firmalar araç satış rakamlarında hedeflerine ulaşamadılar. Bunun yanında stoklar da dolu durumda bulunuyor. Bu stokların 2025’e devredilmesi firmalar için zarar olacak. 2024 model araçların 2025 yılında satışı kolay olmayacağı için ekstra indirimler yapılması gerekecek. Bu durum karşısında ise stoklara şimdiden önlem alınması en mantıklı olan hareket oluyor. Otomobil piyasasında şu anda normalin üzerinde yapılan kampanya indirimleri işte bu gerekçe ile açıklanıyor.

DEV İNDİRİMLİ KAMPANYA

Türkiye’de üretim yapan firma Fiat dev bir indirim ile Fiat Egea Sedan satışına devam ediyor. Bu modelin en ucuz otomobili esasında 989.900 TL’ye satılıyor. Ancak firma bu aya özel çok özel bir indirim uyguladı. Bu aracı müşteriler 859.900 TL ödeyerek satın alabiliyorlar. Bu da Türkiye’nin en ucuz fiyatlı sıfır kilometre otomobilini Fiat Egea Sedan yaptı. Bu aracı satın almak isteyenler için tam bir kaçmaz fırsat uygulanıyor.

Her ay araç fiyatlarına zam yapıldığı biliniyor. Yeni ayda da zamlı fiyatlar uygulanacaktır. Bu yeni fiyatlar devreye girdiğinde indirimli fiyatla Fiat Egea Sedan satışı da son bulacak. Bundan dolayı ay sonuna kadar bu otomobili satın alanlar çok kazançlı çıkabilecekler.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER