Dacia’dan 892.000 TL’ye elektrikli otomobil Spring!

Elektrikli otomobiller oldukça büyük ilgi görmeye devam ederken piyasaya göre çok düşük fiyata sahip olan Dacia Spring dikkat çekiyor.

Dacia’dan 892.000 TL’ye elektrikli otomobil Spring!

Türkiye’de otomobil piyasasında yaşanan yeni gelişmeler ile beraber araç satın almak her geçen gün zorlaşıyor. Otomobil ihtiyaçları olanlar en az ayda bir araç fiyatlarına zam ile karşılaşıyorlar. Bütçelerine uygun bir otomobil bulmak isteyenler ise kapsamlı araştırmalar yapıp firmaların kampanyalarını çok yakından takip ediyorlar.

YENİ NESİL ARAÇLAR REVAÇTA

Otomobil piyasasında tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yeni nesil araçlar oldukça ilgi görüyor. Elektrikli motora sahip olan bu yeni nesil araçlar hem çevre dostu olmaları açısından hem de yakıt maliyetlerinin düşük olmasından dolayı popüler oldular. Her markanın elektrikli motora sahip araçları bulunurken artık piyasa tamamen o yöne doğru ilerlemeye başladı. Bu araçların fiyatları ise bir miktar yüksek olduğundan dolayı daha fazla bütçe ayırmak gerekiyor.

DACİA’DAN UCUZ ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

Elektrikli otomobil piyasasında Dacia firması da Dacia Spring ile girmişti. Şehir içi kullanımlarda çok önemli avantajlar sunan bu araç için firma ucuz fiyat politikası uygulamaya devam ediyor. Dacia firması tarafından yapılan açıklamaya göre Dacia Spring satın alarak elektrikli otomobil tecrübesini deneyimlemek isteyenler oldukça düşük bir fiyat ile karşılaşıyorlar.

Elektrikli otomobillerin fiyatları en iyi ihtimalle 1 Milyon TL’nin üzerinde bulunuyor. Ortalama fiyatları ise 1,5 Milyon TL’yi buluyor. Dacia Spring ise firma tarafından sadece 892.000 TL’ye satılıyor. Bu fiyata şu anda piyasada ucuz otomobil dahi kalmazken üstelik elektrikli motora sahip bir aracın satılıyor olması piyasada dengeleri alt üst etti. Dacia Spring satın almak isteyecek olanların ise bir konuda bilgi sahibi olmaları gerekiyor. Satışa çıkarılan otomobil sıfır kilometre ama model yılı 2023 olarak ilan edildi. 2023 model sıfır kilometre Dacia Spring bu makul fiyat ile satılıyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER