Dacia Bigster SUV’un test sürüşlerindeki görünümü ortaya çıktı

Dacia’nın gelecek yıl piyasaya sürmesi beklenen Bigster SUV modelinin test sürüşlerindeki görüntüleri yayınlandı.

Dacia Bigster SUV’un test sürüşlerindeki görünümü ortaya çıktı

Donanımhaber’in haberine göre Dacia, gelecek yıl piyasaya sürmeyi planladığı bugüne kadarki en büyük otomobili Bigster SUV'da son rötuşları yaptığını açıkladı. Test sürüşleri esnasında görüntülenen araç oldukça ilgi gördü.

Kamuflajlı bir Bigster'ın kamuya açık yollarda test edildiği yeni görüntüler, üretim otomobilinin tasarımının 2021'de tanıtılan konsepte büyük ölçüde sadık kaldığını gösteriyor. 4x4'ten ilham alan büyük oranlarını ve ince LED farlarını koruyor ve daha küçük Dacia Duster SUV'a güçlü bir benzerlik gösteriyor.

Dacia Bigster SUV’un test sürüşlerindeki görünümü ortaya çıktı

BENZİN VE HİBRİT SEÇENEKLERİ YER ALIYOR

Bigster aslında uzatılmış bir Duster modeli gibi görünüyor. Renault Grubu CMF-B (Ortak Modül Ailesi) platformunu temel alıyor ancak 4,6 m uzunluğuyla 0,3 m daha uzun. Bu, Bigster'ı Rumen markasının bugüne kadarki en büyük otomobili haline getiriyor.

Dacia Bigster SUV’un test sürüşlerindeki görünümü ortaya çıktı - Resim : 2

Dacia ayrıca Ford Kuga ve Toyota RAV4 gibi en çok satan otomobillerle rekabet edecek. Dacia CEO'su Denis Le Vot, Bigster'ın değer odaklı yaklaşımının, sürekli olarak orta boy segmentin dışında fiyatlandırılan otomobil alıcılarının dikkatini çekme şansı verdiğine inanıyor.

Dacia, fiyat konusunda kendi sınıfındaki araçlara kıyasla çok daha mantıklı olacaklarını savunuyor. Bu nedenle Bigster'ın, muhtemelen 30.000 £ sınırının hemen altından başlayarak fiyat konusunda müşterileri memnun edeceğe benziyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER