Citroen C3 Aircross için Ekim ayına özel sürpriz fiyat kararı!

Citroen C3 Aircross için yeni fiyat listesi açıklandı. Citroen C3 Aircross satın almak isteyenler için istenen bütçeler ne kadar oldu?

Citroen C3 Aircross için Ekim ayına özel sürpriz fiyat kararı!

Sıfır kilometre otomobiller için firmalar yeni fiyat açıklamalarına devam ediyorlar. Türkiye’de otomobil firmaları her ayın ilk günlerinde o ay uygulanacak fiyat listelerini duyuruyorlar. Bu fiyat listeleri ile de satışlar yapılmaya başlandı. Otomobil sektöründe yeni fiyatların belli olması ile beraber rekabet koşulları da yeniden oluştu.

FİYATLAR ZAMLANDI MI?

Otomobil firmalarının yeni fiyat listeleri incelendiğinde araç fiyatlarına zam uygulamadıkları görülüyor. Bu ayın fiyatlarına zamsız bir şekilde geçiş yapılması müşterilerin menfaatine olsa da bu kararın ana odağını müşteriler oluşturmuyor. Otomobil fiyatlarına firmalar tarafından maliyet artışlarından dolayı zam uygulanması gerekiyordu ama bunu firmalar yapamadı. Satış rakamları beklentilerin altına düşünce firmalar zam yapamadılar. Eğer zam yapılmış olsaydı satış rakamlarında yine bir gerileme takip edilecekti ve firmalar için oldukça kötü bir durum ortaya çıkacaktı.

CİTROEN C3 AİRCROSS GÜNCEL FİYAT TABLOSU!

Türkiye piyasasında Citroen C3 Aircross için iki versiyonun satışı yapılıyor. Feel Bold ve Shine versiyonları satılırken bu araçların fiyatları belirlendi. Firma Citroen C3 Aircross’un Feel Bold versiyonu için satış fiyatını 1.280.000 TL olarak açıkladı. Citroen C3 Aircross Shine versiyonunda ise fiyat 1.389.000 TL olarak ilan edildi. Fiyatlarda değişiklik yapılmaması ile beraber Eylül ayı fiyat listesinden satışlar devam ediyor.

Öte yandan Citroen C3 Aircross’un her iki versiyonu da ÖTV muafiyeti ile satın alınabilir. Bu aracı ÖTV muafiyeti hakkı olan müşteriler satın almak istediklerinde fiyat içerisindeki ÖTV tamamen çıkarılıyor ve sadece kalan tutar ödeniyor. Bu durumda da fiyatlarda yaklaşık olarak yüzde 40 seviyesinde ek bir indirim uygulanmış gibi oluyor.

SONRAKİ HABER