Chery yeni OMODA 5 PRO modeli Türkiye’de satışa çıktı!

Türkiye'deki otomotiv sektörü kendini yenilemeye devam ediyor. Yeni modeller pazara girmeye devam ederken Chery yeni OMODA 5 PRO modeli de Türkiye pazarında satışa sunuldu. Bununla beraber modelin özellikler ve fiyatı da merak konusu oldu.

Chery yeni OMODA 5 PRO modeli Türkiye’de satışa çıktı!

Otomotiv sektörüne yeni marka ve modeller dahil olmaya devam ederken otomobil alacak olan vatandaşlar da piyasa takibine devam ediyor. Otomotiv sektörüne giriş yapan araçlar ve fiyatları gündemin önemli konu başlıkları arasında yer alırken Chery, yeni OMODA 5 PRO modelini Türkiye’deki kullanıcılara sundu.

Marka, kullanıcılara yönelik açıklama yaparken modelin yeni özellikleri de merak edildi. Bu çerçevede otomobil almak isteyenler ''Chery yeni OMODA 5 PRO modeli özellikleri ve fiyatı nedir?'' sorularına da yanıt aranmaya başladı.

CHERY OMODA 5 FİYATLARI VE ÖZELLİKLERİ NELER?

Chery, son dönemde Türkiye'nin en çok tercih edilen otomobil markaları arasında yer alıyor. Chery sahibi olmak isteyenler fiyat ve model araştırmalarına devam ederken Türkiye pazarına sunduğu yeni SUV modellerinin fiyatlarını açıkladı. Chery'nin modelleri arasında yer alan OMODA 5 Pro, TIGGO 7 Pro Max ve TIGGO 8 Pro Max, yüksek teknoloji ve konfor özellikleriyle dikkati çekerken OMODA 5 Pro modelinin yeni özellikleri ile fiyatı merak edildi.

Chery yeni OMODA 5 PRO modeli Türkiye’de satışa çıktı!

Chery, Türkiye pazarında OMODA 5, TIGGO 7 Pro ve TIGGO 8 Pro modelleriyle faaliyet gösteriyor. Chery Türkiye, temmuz ayı itibariyle güncellenmiş SUV modellerini piyasaya sürdü ve bu modellerle pazardaki yerini alırken yeni OMODA 5 PRO modeline dair detayları da açıkladı.

Chery yeni OMODA 5 PRO modeli Türkiye’de satışa çıktı! - Resim : 2

Marka, yeni versiyonun tasarım olarak, "Hareket Halinde Sanat" temasını korurken, küçük bir kuyruk ve tek renkli bir spoyler eklemesi ile daha stabil bir sürüş vadediyor. Chery’nin SUV modeli OMODA 5 PRO bir donanım yükseltmesiyle alıcısına sunulurken kabinde kapı panellerindeki geniş alanlarında yumuşak malzemeler tercih edildi. Yeni Chery OMODA 5 PRO Akıllı kontrol kapsamında Qualcomm Snapdragon SA8155P çipiyle donatıldı. Bu da daha büyük ve kullanışlı ekran deneyimi sunuyor.

Chery yeni OMODA 5 PRO modeli Türkiye’de satışa çıktı! - Resim : 3

Yeni Chery OMODA 5 PRO Direksiyon üzerindeki dokunmatik düğmeler ve vites koluna eklenen tek tuşla çalıştırma düğmesi de eklenirken modelin fiyatı ise;

  • OMODA 5 PRO Vision 1.522.000 TL
  • Intelligent 1.662.000 TL
  • Exceptional 1.782.000 TL'den satılıyor.
SONRAKİ HABER