Bu fiyat kaçmaz! Fiat'tan uygun fiyatlı elektrikli araç geliyor!

Elektrikli araçlara ilgi artmaya devam ederken otomobil üreticileri harekete geçti. Uygun fiyatlı elektrikli araçlar şimdiden piyasaya sürülmeye başlanırken bir araba markası alıcıları adeta şaşırtmayı başardı.

Bu fiyat kaçmaz! Fiat'tan uygun fiyatlı elektrikli araç geliyor!

Dacia Spring, en uygun fiyatlı araç olarak biliniyor. Fiyatı sayesinde Avrupa'da yoğun ilgi gören araç aynı zamanda dış dizaynı ve özellikleri ile de alıcıların büyük ilgisini çekmişti. Uygun fiyatlı elektrikli araçlara olan talebin artmasının ardından firmalar birbiri ile yarış içine girdi. Böylece uygun fiyatlı elektrikli otomobiller de piyasaya sürülmeye başlandı.

Stellantis, alıcıların ilgisinin artmasından dolayı ikinci bir bütçe dostu elektrikli aracı piyasaya sürmeyi hedefliyor.

ara.jpg

Ayrıca Fiat Panda'nın tasarımından ilham alınarak dış dizayn yapıldı. Bunun dışında aracın fiyatı merak söz konusu oldu. Elektrikli araç 25 bin euronun altında bir fiyat etiketine sahip olacak.

Bu yeni modelin Temmuz 2024'te tanıtılması hedeflenirken aynı zamanda da Stellantis, Citroen ile birlikte gelecek yılın başlarında 25 bin euronun altında bir fiyatla satışa sunulacak. Şimdiden araç alıcıları merak ile 2024 yılını beklediklerini ifade ediyor.

Daha fazla otomobil haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER