Ayın araba kampanyası başladı! Opel Astra için 125.000 TL indirim açıklandı!

Sıfır kilometre otomobiller için firmaların kampanyaları dikkat çekmeye devam ediyor. Opel Astra için bu ayın sonuna kadar devam edecek kampanya indirimi açıklandı.

Ayın araba kampanyası başladı! Opel Astra için 125.000 TL indirim açıklandı!

Sıfır kilometre otomobil sahibi olmak isteyenler için otomobil firmaları özel imkanlar açıklamaya devam ediyorlar. Satışları artırmak isteyen firmalar müşterileri ikna edebilmek için kampanyaları ardı ardına açıklıyorlar. Bu kampanyalar ile müşterilerin otomobil alımları biraz daha kolaylaşabiliyor. Yüksek fiyat sarmalının içine tam olarak düşmeden kampanya indirimleri ile sıfır kilometre otomobil satın almak bu yolla mümkün olabiliyor.

OPEL ASTRA KAMPANYASI AÇIKLANDI!

Opel firması için Türkiye piyasasının çok büyük bir önemi bulunuyor. Son yıllarda Türkiye otomobil piyasasından Opel’in aldığı pay yıldan yıla yükseliyor. 2023 yılında Opel’in Avrupa’da en çok otomobil sattığı ülkeler sıralamasında Türkiye 3. sırada yer almıştı. Bundan dolayı Opel Türkiye piyasasında gerilemek istemiyor ve özel kampanyalar ile müşterilerin karşısına çıkıyor. Opel Astra için de bu çerçevede bir indirim kampanyası ilan edildi.

Opel Astra güncel fiyat listesi incelendiğinde fiyatların cep yaktığı görülüyor. Buna göre Edition, GS ve Ultimate donanımları olan Opel Astra fiyatları 1.664.900 TL ile 1.908.900 TL arasında değişiyor. Opel Astra için kampanya indirimi ise Edition donanımında yapılıyor.

Oopel Astra Edition normalde 1.664.900 TL fiyat ile satılıyor. Açıklanan kampanya indirimi ile bu fiyat 1.539.900 TL’ye düşüyor. Bu şekilde net 125.000 TL tutarında indirim uygulanmış oluyor. Bu da bugünün piyasa koşullarında çok önemli bir indirim olarak değerlendirildiği için müşterileri ikna etmek noktasında etkili olabiliyor.

Opel Astra için açıklanan indirim kampanyasının bir başka yönü de bulunuyor. ÖTV muafiyeti ile bu araç normal fiyat listesine göre satın alınamıyor. Ancak yapılan indirim ile ÖTV muafiyeti limitinin altına inildiği için Edition donanımı için ÖTV muafiyeti geçerli olabiliyor.

SONRAKİ HABER