AUDI yenilenen ve elektrikli olan A6'yı beğeniye sundu

Son dönemde giderek yaygınlaşan elektrikli arabalar ile ilgili firmalar önemli kararlar almayı sürdürüyor. Bir çok marka eski modellerinin yeni hallerini bu bağlamda şekillendiriyor.

AUDI yenilenen ve elektrikli olan A6'yı beğeniye sundu

Dünyanın ünlü markalarının bu konudaki birbirinden farklı politikaları satışa çıkardıkları modeller ile de gözler önüne seriliyor. Bazı markalar bu dönüşümü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek isterken bazıları da süreci zamana yayıyor.

AUDİ'DE DEĞİŞİME UYDU

Bu süreçte daha sağlam adımlar atmayı tercih eden AUDI takipçilerine bir model daha sunma kararı aldı. Alman devi yaptığı duyuruda yenilenen AUDI A6'nın elektrikli olarak satılacağını açıkladı.

Firmanın en bilinen modellerinden olan A6'nın tamamen elektrikli olarak geleceği haberi otomobil piyasasında gündem oldu. Satışa sunulacak A6 Sportback E-Tron teknik özellikleri ve fiyatı ile de kendinden söz ettiriyor.

AUDI yenilenen ve elektrikli olan A6'yı beğeniye sundu

DUDAK UÇUKLATAN FİYAT

Temel modeli 362, S6 versiyonu 543 beygir güce sahip olan yeni AUDI A6 100 kilometreye sadece 3,7 saniye içinde ulaşabiliyor. E-Tron, anavatanı Almanya'da 75,6 bin EURO'dan satışa sunulacak. Türkiye'de her hangi bir vergi dahil edilmeden bile rakamın 2.6 Milyon TL olması asıl miktarın ne olabileceği sorunu akıllara getirdi.

Modelin Türkiye'ye gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir açıklama bulunmuyor. Arabanın satışa sunulacak ülkelerde sergileyeceği performans diğer ülkelerde satılmasında büyük rol oynayacak

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER