Alfa Romeo'nun yeni Stradale'nin sesini duyurması yetti!

Dünyaca ünlü İtalyan otomobil markası Alfa Romeo yeni arabasını tanıttığı bir video yayınladı. Söz konusu videoda tanıtılan Stradale'nin çalışma sesi "adeta kükrüyor" yorumları yapılmasına neden oldu.

Alfa Romeo'nun yeni Stradale'nin sesini duyurması yetti!

Lüks otomobil piyasasında yaşanan gelişmeler global anlamda ses getirmeye devam ediyor. Sınırlı ve çok az sayıda üretilen otomobiller teknik özellikleri ve satış fiyatları ile almasa da bile milyonları kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Alfa Romeo'nun yeni Stradale'nin sesini duyurması yetti!

SES GETİREN TANITIM

Alfa Romeo'nun geçtiğimiz dönemlerde tanıttığı yeni arabası Stradale'den bir video daha geldi. Bir süredir tanıtımda olan ve kendisine dair bilgilerin geldiği Stradale'nin son tanıtımında aracın görselliğine ek olarak çalışma sesine yer verildi.

Otomobil hayranları için etkileyici bir detay olan arabanın sesi sosyal medyada kükreme olarak lanse edildi. Sadece 33 adet üretilecek Stradale'nin 620 beygirlik bir güce sahip olacak olması kendisi hakkında böyle yorumlar yapılmasına neden oldu.

Alfa Romeo'nun yeni Stradale'nin sesini duyurması yetti! - Resim : 2

ALFA ROMEO'DA ESKİ MODELLERİN YENİ VERSİYONLARI AKIMINA UYDU

Dış ve iç görünümü ile en ince detayına kadar görüntülenebilen Stradale'nin 1967'de üretilen eski Stradale'de bir saygı duruşu niteliğinde olduğu görülüyor. Yakın zamanda araba markalarının eski modellerden esinlenerek güncel versiyonlarına bir örnek olarak görülen yeni Stradale'nin ünlü ve zengin isimler tarafından tercih edilmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER