910.000 TL'ye Toyota kalitesi! 2024 model sıfır araba teklifi!

Sıfır kilometre otomobil almak isteyenler için fiyatlar caydırıcı olabiliyor. Toyota bu durumda olan müşterilere yaptığı özel bir teklif ile gündem oldu.

910.000 TL'ye Toyota kalitesi! 2024 model sıfır araba teklifi!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında son aylarda yüksek fiyatlar ciddi bir sorun haline geldi. An alt seviye otomobillerin dahi fiyatları 1 Milyon TL’nin üzerine çıktı. Bu oluşan yeni fiyat tablosunda sadece müşteriler değil otomobil firmaları da büyük rahatsızlık duyuyorlar. Satış rakamlarının azalmasından hoşnut olmayan firmalar zorunlu olarak bazı kampanya indirimleri yapmak durumunda kalıyorlar. Satış rakamlarını yükseltmek isteyen bazı firmalar ise müşterilere özel teklifler sunabiliyorlar.

TOYOTA’DAN SIFIR ARABA ÖNERİSİ

Bütçe sorunu yaşayan ve 1,2 Milyon TL gibi bir rakamı bir anda ödeyemeyecek durumda olan müşterilere Toyota firması özel bir teklif sunuyor. Bu müşterilerin binek otomobiller satın almalarının yerine tamamen ihtiyaçları karşılayabilecekleri nitelikte hafif ticari araçları tercih etmeleri öneriliyor. Bu teklifi kabul eden müşterilerin sayısı son dönemlerde oldukça arttı. Müşteriler hem Toyota kalitesinden vazgeçmemiş oluyorlar hem de daha uygun bir fiyata sıfır araba sahibi oluyorlar.

Hafif ticari araç satın almayı tercih edenler bunu bazı avantajlardan dolayı kabul ediyorlar. Öncelikle bu müşterilerin arabaya ihtiyaçları var ve bunu karşılamaları gerekiyor. Bunu yaparken de çok yüksek bütçe imkanlarına sahip değiller. Bunun yanında hafif ticari araçlar aile arabası olarak da kullanılabiliyor. Şehir içi kullanıma uygun olan bu araçlar bu açıdan da cazip geliyorlar. Bir de bu araçların yakıt cimrisi olmaları da eklenince bu arabaların tercih edilmesine şaşırmamak gerekiyor.

Toyota’nın hafif ticari araç teklifi de belli oldu. Buna göre müşteriler Toyota Proace City veya Toyota Proace City Cargo model araçları satın alabiliyorlar. Toyota Proace City Cargo model sıfır kilometre aracın fiyatları 910.000 TL’den başlıyor. Toyota Proace City ise 1.207.000 TL’den başlayan fiyatlardan satılıyor. Firma ayrıca müşterilere ödeme konusunda da çeşitli kolaylıklar sağlıyor.

SONRAKİ HABER