90.000 TL kampanya indirimi! Eylül sonuna kadar geçerli, Toyota Corolla fırsatı!

Sıfır kilometre otomobil alımlarından uygulanan yeni kampanyalı fiyatlar araştırılıyor. Son indirimlerin ardından Toyota Corolla fiyatları ne kadar oldu?

90.000 TL kampanya indirimi! Eylül sonuna kadar geçerli, Toyota Corolla fırsatı!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında aynı ay içerisinde hem zamlar hem de indirimler uygulanmaya devam ediliyor. Otomobil firmaları artan maliyetleri fiyatlara yansıtmaktan geri durmuyorlar. Ancak satış rakamları azaldığı için yine aynı ay içerisinde kampanya açıklanarak fiyat indirimi uygulanıyor. Bu şekilde araç fiyatlarını sürekli olarak takip etmek gerekiyor.

TOYOTA COROLLA İNDİRİMLERİ AÇIKLANDI!

Türkiye’de üretim yapan otomobil firmalarından olan Toyota özellikle Toyota Corolla model araçları bu ülkede üretiyor. Yerli üretim kapsamında olan bu aracın dünya genelinde büyük bir müşteri potansiyeli bulunuyor. Türkiye’de de önemli bir müşteri kitlesine sahip olan Toyota Corolla için firma ay başında zamlı fiyatları açıklamıştı. Şimdi ise kampanya indirimleri uygulandı ve fiyatlarda genel bir indirim meydana geldi.

Otomobil satın alacaklar için kampanya indirimlerini açıklayan Toyota Corolla bu araç için şu fiyat listesini uygulamaya başladı:

Toyota Corolla 1.5 Vision Plus Multidrive S: 1.433.000 TL
Toyota Corolla 1.5 Dream Multidrive S: 1.518.500 TL
Toyota Corolla 1.5 Dream X-Pack Multidrive S: 1.607.000 TL
Toyota Corolla 1.5 Flame X-Pack Multidrive S: 1.716.000 TL
Toyota Corolla 1.5 Passion X-Pack Multidrive S: 1.835.000 TL

Toyota Corolla’nın en ucuz modeli 1.433.000 TL olarak açıklanırken bu kampanya indirimi uygulanmış fiyat oluyor. Kampanya indirimi yapılmadığında aynı aracın fiyatı 1.523.000 TL oluyor. Bu şekilde müşterilere net 90.000 TL tutarında kampanya indirimi imkanı sağlanıyor.

Öte yandan sıfır kilometre otomobiller için bir zam furyası daha başlaması bekleniyor. Bu çerçevede araç fiyatları Ekim ayının başında yeniden zamlanacak. Kampanya indirimlerinin Eylül ayı için geçerli olduğu düşünülürse araç alacakların araçlarını bu ay içerisinde almaları kendi faydalarına oluyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER