884.000 TL fiyatla sıfır kilometre Opel Mokka satışı yapılıyor!

Sıfır kilometre otomobil fiyatlarında yaşanan hareketlilik baş döndürüyor. Opel Mokka için ÖTV’siz fiyatta yeni bir değişiklik daha yapıldı.

884.000 TL fiyatla sıfır kilometre Opel Mokka satışı yapılıyor!

Türkiye’de otomobil piyasasında gelişmeler hız kesmiyor. Piyasa koşulları her gün değişebilirken otomobil firmaları da hamlelerini günlük olarak yapmaya başladılar. Bundan dolayı araç satın alacakların çok kapsamlı bir araştırmayı sıklıkla yapmaları gerekiyor. Bu yapıldığında fırsat fiyatları ile kazançlı çıkılabiliyor. Bunun yanında bir de ÖTV’siz yapılan araç satışları gerçekleştiriliyor. Bu imkanı kullanma hakkına sahip olanlar için de yeni fiyatlar açıklandı.

ÖTV'SİZ SIFIR ARABA ALMANIN KURALLARI

ÖTV’siz bir şekilde sıfır kilometre otomobil satın almak herkesin aklını çelebiliyor. Ancak bu hiç de öyle kolay bir şey değil. Bu çerçevede otomobil satın alabilmenin çok katı kuralları bulunuyor. Bu kurallarda herhangi esnetme uygulanamazken bu kuralların eksiksiz bir şekilde karşılanması gerekiyor.

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alma hakkı sadece yüzde 90 ve üzerinde engeli olan kişilere veriliyor. Bu kişiler sıfır kilometre araç almak istediklerinde ÖTV maliyetini ödemiyorlar. Devlet bu kişileri ÖTV’den muaf tutuyor. Haliyle maliyetten ÖTV çıkınca araç fiyatında da en az yüzde 40 oranında indirim uygulanmış oluyor. Bu şekilde sıfır kilometre otomobil sahibi olmak çok cazip bir hale geliyor.

ÖTV muafiyeti hakkına sahip olmak bu imkanı istismar etmek anlamına da gelmiyor. Burada da keskin kurallar bulunuyor. Öncelikle bir kişi ÖTV muafiyeti hakkı ile 5 yılda bir adet sıfır kilometre otomobil satın alabiliyor. Satın alınan bu araç da hemen satılamıyor. Eğer 5 yıllık süre dolmadan bu araçların satışı yapılır ise o zaman devlet müdahil oluyor ve ÖTV muafiyetini iptal ederek ödenmeyen ÖTV’yi geri istiyor.

OPEL MOKKA ÖTV’SİZ FİYAT!

Opel Mokka için ÖTV’siz fiyat açıklaması yapıldı. Opel markasının sevilen SUV modeli Opel Mokka şu anda 1.590.000 TL’ye satılıyor. Bu aracı ÖTV muafiyeti hakkı ile satın almak isteyenler için özel bir hesaplama yapılıyor. ÖTV maliyeti fiyattan çıkarılınca geriye ise sadece 884.000 TL kalıyor. Kişiler 884.000 TL ödeme yaparak Opel Mokka sahibi oluyorlar.

SONRAKİ HABER