773.000 TL'ye sıfır kilometre Toyota Corolla sahibi oluyorlar!

Otomobil satın almak için fırsat fiyatı bekleyenler için Toyota Corolla’dan sınırlı bir indirim açıklaması geldi. Toyota Corolla’nın fiyatı nasıl 773.000 TL’ye düşüyor?

773.000 TL'ye sıfır kilometre Toyota Corolla sahibi oluyorlar!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında oldukça hareketli günler yaşanıyor. Bu sirkülasyon ise araç satış rakamlarına yansımıyor. Otomobil firmaları bir taraftan artan maliyetleri müşterilere yansıtmaya çalışırken bir taraftan da araç satış rakamlarını artırmaya çalışıyorlar. Ancak araç satışlarında beklenen yükseliş gerçekleşemiyor. Bundan dolayı sıfır kilometre otomobillerde fiyat indirimleri çok daha fazla ilgi çekici bir hal aldı.

FİYAT AÇIKLAMASI YAPILDI

Toyota Corolla model sıfır kilometre araç oldukça beğenilen otomobillerin başında geliyor. Ancak bu otomobilde bir fiyat sorunu yaşanıyor. Bu aracı satın almak için herkesin bütçesi yeterli gelmeyebiliyor. Ekonomik kriz ortamında da insanlar bu yüksek tutarı bir araca bağlamak istemiyorlar. Toyota Corolla için firma 1.590.000 TL tutarında satış fiyatı açıkladı. Bu fiyat üzerinden 200.000 TL kampanya indirimi yapılarak aracın fiyatı 1.390.000 TL’ye düşüyor. Bu fiyatı daha da düşürmenin bir yolu bulunuyor.

DAHA UCUZU MÜMKÜN!

Toyota Corolla satın alacak olan müşterinin ÖTV muafiyeti hakkının olması durumunda araç fiyatı yeniden hesaplanarak belirleniyor. Bu durumda araç fiyatının içerisindeki ÖTV tamamen çıkarılıyor. Bu halde de geriye 773.000 TL’lik bir tutar kalıyor. ÖTV muafiyet hakkı olanlar sadece bu fiyatı ödeyerek sıfır kilometre Toyota Corolla sahibi olabiliyorlar.

TEK ŞARTI VAR

Çok uygun bit fiyat ile Toyota Corolla model sıfır kilometre araç satın alma imkanı herkes için cazip geliyor. 773.000 TL gibi bir fiyat ile en ucuz fiyatlı araçlar bile satın alınamıyor. Bu fiyat imkanından yararlanmak düşüncesi bile iştah kabartıyor. Ancak ÖTV muafiyeti hakkı herkese sağlanan bir imkan değil. Yüzde 90 ve üzerinde engeli olan kişiler alacakları bir belge ile bu imkandan yararlanıp çok uygun bir fiyata Toyota Corolla satın alabiliyorlar.

SONRAKİ HABER