71.000 TL ay sonu indirimi! Hyundai Bayon için şaşırtan teklif!

Sıfır kilometre otomobil satın alacaklar için için Eylül sonu fiyat indirimleri açıklandı. Hyundai Bayon için firma müşterilere kaç TL’lik ay sonu indirimi yapıyor?

71.000 TL ay sonu indirimi! Hyundai Bayon için şaşırtan teklif!

Sıfır kilometre otomobillerde ay sonu kampanyaları açıklanmaya devam ediliyor. Otomobil firmaları daha fazla sayıda araç satabilmek için her ay sonunda olduğu gibi müşterilere özel indirimler sağlıyorlar. Bu çerçevede de araç sahibi olmak isteyenler ay sonu indirimlerini bekliyorlar. Bu indirimler ile sıfır kilometre otomobil satın almak bir miktar daha avantajlı olabiliyor.

ARAÇ SATIŞ RAKAMLARI MEMNUN ETMİYOR

Türkiye’de otomobil piyasası derin bir kriz içerisinde bulunuyor. Araç satış rakamlarında firmalar hedeflerine ulaşamıyorlar. Fiyatlar çoğu kişinin alım gücünün üzerinde olunca insanlar otomobil satın alma taleplerini erteleyebiliyorlar. Bu da firmaların mevcut pozisyonlarını olumsuz etkiliyor. Sektör içerisinde araç fiyatlarına yönelik çeşitli değerlendirmeler gündeme gelirken şu anda Eylül sonu araba kampanyaları çok daha fazla konuşulur hale geldi.

UCUZ SUV DENİLİNCE AKLA İLK GELEN MODEL

Türkiye’de ucuz fiyatlı SUV model araç denildiğinde akıllara ilk olarak Hyundai Bayon geliyor. Bu araç tam bir fiyat performans ürünü olarak değerlendiriliyor. Yerli üretim olması bu otomobili rakiplerine göre bir adım daha öne çıkarabiliyor. Bu şekilde fiyatlarda muadillerine göre bir miktar düşük olabilen Hyundai Bayon ciddi satış rakamlarına ulaşmaya başladı.

HYUNDAİ BAYON GÜNCEL FİYATLARI

Hyundai Bayon için güncel fiyatlar belli oldu. Firma tarafından yapılan sün fiyat güncellemesi ile Hyundai Bayon için fiyatlar 1.099.000 TL’den başlıyor. Bu fiyat kampanya indirimli fiyat olarak dikkat çekiyor. Kampanya indirimi uygulanmadan önce bu otomobilin fiyatı 1.170.000 TL olarak uygulanıyor. Bu modelde müşterilere 71.000 TL’lik bir avantaj sağlanıyor.

Hyundai Bayon’un versiyonlarının fiyatları da 1.220.000 TL, 1.299.000 TL ve 1.399.000 TL olarak belirlendi.

SONRAKİ HABER