7 koltuklu Dacia Jogger yeni fiyatlarıyla satışa çıktı!

Sıfır kilometre otomobillerin fiyatlarına yapılan son zamların ardından Dacia’nın 7 koltuklu modeli Dacia Jogger fiyatları da yeniden belirlendi.

7 koltuklu Dacia Jogger yeni fiyatlarıyla satışa çıktı!

Sıfır kilometre otomobiller için Eylül zamları uygulandı. Araç satın almak isteyenler tercihlerini sıfır kilometre arabalardan yana kullandıklarında yeni fiyatları ile karşılaşmaya başladılar. Bu yeni fiyatlar da müşterilerin tercihlerinde belirleyici oluyor. Dacia firması da sıfır kilometre otomobiller için yeni fiyatları ilan etti. Dacia yetkili bayileri de bu yeni fiyat listelerinden satışa başladılar.

DACİA JOGGER 7 KOLTUKLU MODEL!

Dacia Jogger model sıfır kilometre araç çoğu markada muadili olmayan bir model olarak dikkat çekiyor. 7 koltuklu olmasından dolayı tam bir aile otomobili olarak da işlev gören araç geniş iç hacme sahip araba arayanların tam da aradıkları otomobil oluyor. Bundan dolayı da özel bir müşteri kitlesi olan Dacia Jogger için firma yeni fiyat listesini duyurdu. Bu yeni fiyat listesinden satışlar başlarken araç satın almak isteyenler bu fiyatlara göre hareket ediyorlar.

FİYATLAR NETLEŞTİ!

Dacia Jogger fiyat listesi incelendiğinde firmanın dört farklı versiyon ile bu aracı satışa çıkardığı görülüyor. Bu çerçevede fiyatlar 1.305.000 TL’den başlıyor ve 1.599.000 TL’ye kadar yükselebiliyor. Aracın 5 koltuklu versiyonu 1.305.000 TL’ye satılırken 7 koltuklu versiyon sadece 5.000 TL fark ile 1.310.000 TL’ye satışa sunuldu.

Dacia Jogger’in en yüksek fiyatlı versiyonunun fiyat farkı da merak konusu oluyor. Bu araç hem hybrid motora sahip hem de Smart Multi Mode otomatik özelliğinde. Bundan dolayı da aracın fiyatı oldukça yükselebiliyor. Bu fiyat dikkate alındığında Dacia Jogger için en pahalı versiyonda ÖTV muafiyetinin geçerli olmadığı görülüyor. Diğer üç versiyon için ÖTV muafiyeti ile satın alma gerçekleştirilebiliyor.

SONRAKİ HABER