50.000 TL indirimli Renault Captur kampanyası başladı

Otomobil firmaları sıfır kilometre araç satışlarında müşterilere özel jestler yapmaya devam ediyorlar. Renault Captur alımları için müşterilere nakit indirimi kampanyası başlatıldı.

50.000 TL indirimli Renault Captur kampanyası başladı

Sıfır kilometre otomobil piyasasında firmalar araç alacak olan müşterilere özel imkanlar sağlıyorlar. Otomobil satın almayı teşvik edecek bu özel imkanlar ile müşteriler ikna edilmeye çalışılıyor. Böylece araç satışlarında düşen grafik yükseltilmeye çalışılıyor. Bu şekilde araba kampanyaları son dönemlerde daha çok görülmeye başlanırken firmalar bu imkanlara yönelik duyuruları açıklıyorlar. Renault firması da Eylül 2024 döneminde geçerli olan araba kampanyalarını açıkladı.

RENAULT CAPTUR KAMPANYASI!

Renault firmasının dikkat çeken modellerinden olan Renault Captur için bu ayın sonuna kadar geçerli olacak araba kampanyası belli oldu. Müşteriler sıfır kilometre otomobil alımlarında Renault Captur model araçtan yana tercihlerini kullanırlar ise firma tarafından kendilerine küçük bir jest yapılıyor. Nakit ödeme yapılması halinde müşterilerin ödeyecekleri tutarda 50.000 TL indirim uygulanıyor. Başka herhangi bir şarta bağlı olmaksızın müşteriler net 50.000 TL indirim imkanından yararlanabiliyorlar.

Renault Captur için firma şu anda tek bir versiyon üzerinden satış gerçekleştiriyor. Bu çerçevede sadece Renault Captur Icon 1.3 Mild Hybrid EDC 140 bg model aracın satışı yapılıyor. Bu sıfır kilometre otomobil için firma Eylül ayı satış fiyatını 1.562.000 TL olarak açıkladı. Bu tutarın nakit ödenmesi durumunda 50.000 TL indirim uygulanıyor ve fiyat 1.512.000 TL’ye düşüyor. Bu şekilde müşteriler çok büyük olmasa da küçük bir imkan elde etmiş oluyorlar.

Renault Captur model sıfır kilometre araç firmanın hibrit motora sahip araçlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Yeni nesil araçlara geçiş formu olarak bilinen hibrit motorlu araçlar son yıllarda popüler oldular. Çok sayıda müşteri bu araçları tercih etmeye başlarken Renault Captur aynı zamanda SUV konseptine sahip olduğu için bir adım öne çıkabiliyor. Açıklanan kampanya ile bu aracın satış rakamlarında bu ay içinde artış meydana gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER