219.000 TL nakit indirimli Toyota Corolla Hatchback Hybrid!

Sıfır kilometre otomobil fiyatları için yeni gelişmeler yaşanırken Toyota Corolla Hatchback Hybrid için indirimli fiyat sürprizi yapıldı.

219.000 TL nakit indirimli Toyota Corolla Hatchback Hybrid!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında fiyat hareketlilikleri yeniden başladı. Eylül ayı için firmalar önce zamları açıkladılar. Sonrasında ise bazı modellerde ve bazı versiyonlarda müşterilere indirimler yapılması için harekete geçtiler. Bu firmalardan birisi de Toyota oldu. Firma fiyat listelerinde bazı değişikliklere gitti. Bu değişiklikler kapsamında da müşteriler çok daha uygun fiyatlar sunulmaya başlandı.

TOYOTA’DAN YENİ NESİL COROLLA

Toyota firmasının en klasikleşmiş modelinin Corolla olduğu biliniyor. Bu modelin geçmişi 52 yıl öncesine kadar dayanıyor. 52 yıldır aralıksız bir şekilde üretilen Toyota Corolla otomobil dünyasında da çok özel bir yere sahip. Firma son yıllarda klasik Toyota Corolla’nın yanında yeni nesil Toyota Corolla model araçlar da üretim piyasaya sürüyor. Bu araçlardan birisi de Toyota Corolla Hatchback Hybrid oldu.

Toyota Corolla Hatchback Hybrid hem hibrit motora sahip hem de hatchback tasarımı ile dikkat çekiyor. Klasik Toyota Corolla’nın çok dışında olan bu model için müşteriler ilgi gösteriyorlar. Bu ilgi çerçevesinde de Toyota Corolla Hatchback Hybrid için talep gösteriliyor. Firma da bu taleplere karşılık vererek müşterilere Eylül ayına özel bir jest yaptı.

FİYATLARI BELLİ OLDU

Toyota Corolla Hatchback Hybrid için firma tarafından fiyat listesi açıklandı. Eylül ayı fiyat listesi incelendiğinde modelin iki versiyonunun satışa sunulduğu görülüyor. Flame donanımlı Toyota Corolla Hatchback Hybrid 1.822.000 TL fiyatla satışa çıkarıldı ama kampanya indirimi ile bu fiyat 1.615.000 TL’ye düştü. Bu versiyonda müşterilere net b207.000 TL indirim jesti yapılıyor.

Toyota Corolla Hatchback Hybrid için Passion donanımında ise Eylül ayı için 1.969.000 TL’lik fiyat açıklandı. Kampanya indirimi ile bu fiyat da 1.750.000 TL’ye düşürüldü. Müşteriler bu donanımlı modeli satın almaları durumunda 219.000 TL kazançlı çıkıyorlar.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER