Nallıhan Belediyesi ilçe mutfağını Ankara Millet Bahçesinde tanıtıyor

Ankara'nın ilçeleri son günlerde önemli bir tanıtım sürecinden geçiyor. Tüm Türkiye genelinde devam eden Türk Mutfağı Haftası kapsamında Nallıhan Belediyesi'de ilçenin zengin kültürünü tanıtmak için harekete geçti.

Nallıhan Belediyesi ilçe mutfağını Ankara Millet Bahçesinde tanıtıyor

Türkiye'nin zengin gıda ve yemek kültürünü ilk önce kendi insanına tanıtma amacıyla yola çıkan Türk Mutfağı Haftasına vatandaşların gösterdiği rağbet katılımcıları da mutlu oluyor. İnsanlar katıldıkları şehirlerde gitmedikleri yerleri yakından tanıma ve tatmadıkları yemekleri sahiplerinden tatma fırsatı yakalıyor.

Yurt genelinde yaşanan görüntülere son günlerde Ankara'da da rastlanıyor. Başkent Millet Bahçesinin ev sahipliği yaptığı bu organizasyonda Ankara halkı ve farklı yerlerden gelen vatandaşlar başkentin yemek geçmişinde bir yolculuğa çıkıyor.

NALLIHAN'IN ZENGİN KÜLTÜRÜ ANKARALILAR İLE BULUŞTU

Söz konusu etkinlikte stant açan ilçeler arasında Nallıhan'da yer aldı. Ankara'nın çevre ilçelerinden olan Nallıhan'ın kendine has yemekleri ve ilçenin sahip olduğu kültür vatandaşlara tanıtıldı. Nallıhan Belediyesi'de ilçeyi temsil amaçlı Başkent Millet Bahçesinde yer aldıklarını bildirdi. Konu ile ilgili Nallıhan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Asırlık Tariflerle Nallıhan Mutfağımızı Millet Bahçesinde tanıtmaya başladık. 21-27 Mayıs tarihleri arasında yurt genelinde kutlanan Türk Mutfağı Haftası kapsamında 23-26 Mayıs tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesinde gerçekleştirilen etkinliklere Nallıhan Belediyesi olarak katılım sağladık” denildi.

Vatandaşlarda Nallıhan ilçesini tanıtan stanta ilgi gösterdi. Gösterilen ilginin son güne kadar devam etmesi bekleniyor.

SONRAKİ HABER