Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konserine ABB Başkanı Yavaş katıldı!

Ankara'nın pek çok ilçesinde konser programları devam ediyor. ABB sponsorluğunda devam eden konserlere olan ilgi devam ederken son olarak Nallıhan Belediyesinde gerçekleşen Ebru Yaşar konserine ABB Başkanı Mansur Yavaş'ında katılım sağladığı öğrenildi.

Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konserine ABB Başkanı Yavaş katıldı!

Haberankara.com Özel Haber - Ankara'da düzenlenen etkinlikler milyonların gündeminde yer alıyor. Başkentte yeni konser programları duyurulmaya devam ederken bu konserlere olan ilgi her geçen gün artıyor. Kentte düzenlenecek olan programlara ilişkin takvim açıklanırken milyonlarca vatandaş da konser takvimine ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına devam ediyor.

Başkent Ankara'da bir konser programı daha Nallıhan Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Yapılan duyuruda konser sponsorluğunu Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) üstleneceği ifade edilirken Ebru Yaşar, 10 Mayıs tarihinde kentte sahne aldı. konsere ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılım sağladığı öğrenildi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ, NALLIHAN BELEDİYESİNDE EBRU YAŞAR KONSERİNE KATILDI

Nallıhan Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Ebru Yaşar'ın ilçede ağırlanacağı ve unutulmaz bir konsere ev sahipliği yapacağı ifade edilirken merakla beklenen konser ABB Başkanı Yavaş'ın da katılımı ile gerçekleşti.

Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konserine ABB Başkanı Yavaş katıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Nallıhan Belediyesi tarafından düzenlenen Ebru Yaşar konseri 10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00'de Nallıhan Belediyesi önünde gerçekleşti. Konsere katılan ABB Başkanı Yavaş da ilçe halkının ilgisi ile karşılaştı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER