Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konseri düzenleyecek

Başkentte birbirinden farklı konser programlarına ev sahipliği yapılmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenecek konserlere ilişkin program takvimi paylaşılmaya devam ederken Ebru Yaşar'ın kentte sahne alacağı öğrenildi. Ankaralılar da Ebru Yaşar konserine ilişkin merak ettiklerine yanıt aramaya başlarken detayları okurlarımız için derledik.

Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konseri düzenleyecek

Haberankara.com Özel Haber - Ankara'da düzenlenen etkinlikler başkentte yaşayan milyonlar tarafından büyük ilgi ve merakla takip ediliyor. Hizmetlerine devam eden belediyeler konser duyurusu yapmaya devam ederken her gün yeni bir açıklama geliyor. Ankara'da bir yeni konser programı daha Nallıhan Belediyesi tarafından duyuruldu. Yapılan yeni duyuruda konser sponsorluğunu Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) üstleneceği öğrenildi.

Nallıhan Belediyesi tarafından yapılan duyuruda Ebru Yaşar'ın ilçede ağırlanacağı ve unutulmaz bir konsere ev sahipliği yapacağı ifade edildi. İlçede düzenlenecek olan Ebru Yaşar konseri duyurusunun ardından sanatçının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

ANKARA EBRU YAŞAR KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Nallıhan Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Ebru Yaşar konserinin detayları belli oldu. Nallıhan Belediye Başkanı Ertunç Güngör de konsere tüm vatandaşları davet etti.

Nallıhan Belediyesi Ebru Yaşar konseri düzenleyecek

10 Mayıs 2024 Cuma günü saat 20.00'de gerçekleşecek konsere tüm başkentliler davet edildi. Nallıhan Belediyesi önünde Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Nallıhan Belediyesinin düzenlediği Ebru Yaşar konserinin ücretsiz olacağı ifade edildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER