Ankara'da yasaklı madde üretenlere operasyon

Başkent Ankara'da yasaklı madde üretip satmaya çalışan 12 şahıs yapılan operasyon sonucu gözaltına alındı.

Ankara'da yasaklı madde üretenlere operasyon

Emniyet güçleri ülkemizin dört bir yanında yasaklı madde üretenlere yönelik başarılı operasyonlar gerçekleştirmeye devam ediyor.

Son olarak edinilen bilgiye göre emniyet güçleri Ankara'da yasaklı madde üreten bunları satmaya hazırlanan 12 kişiyi yapılan operasyonlar sonucu kıskıvrak yakaladı. Ankara İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda ayrıca çok sayıda silahın ele geçirildiği öğrenildi.

Ankara'da yasaklı madde üretenlere operasyon

EMNİYET GÜÇLERİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Söz konusu operasyonun Ankara'nın Çankaya, Altındağ, Kızılcahamam, Etimesgut ve Nallıhan ilçelerinde gerçekleştirildiği aktarılırken, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün 24 Aralık 2023- 15 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 604 adet uyarıcı hap, 4.4 kilogram yasaklı madde, 55 kök kenevir bitkisi, 5 adet iklimlendirme kabini, 5 adet hava konnektörü, 11 adet ışık kaynağı, 6 adet vantilatör, 4 adet hassas terazi, 3 adet buhar makinesi, 1 adet 9 mm çapında tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 24 adet fişek, 200 litre sıvı gübre ele geçirildiği bildirildi.

Yapılan operasyonlarla beraber gözaltına alınan 12 kişi için adli makamlar hızlı bir şekilde yargılama işlemleri için gerekli adımları atmaya başlarken, emniyet güçleri tarafından yasaklı maddeyi üretenler ve ticaretini yapmaya çalışanlarla mücadelede kararlılık mesajı verildi.

SONRAKİ HABER