Ankara Nallıhan'da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

Ankara'nın Nallıhan ilçesinden üzücü bir haber geldi. Edinilen bilgiye göre Nallıhan'da iki otomobil çarpıştı. Kazada ölü ve yaralılar olduğu ifade edildi.

Ankara Nallıhan'da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

Ankara'nın merkezine uzak fakat önemli ilçelerinden olan Nallıhan'dan üzücü bir haber geldi. Nallıhan'dan bir kazanın meydana geldiği ve yaşanılan kazanın ki otomobilin çarpışması sonucu yaşandığı ifade edildi.

NALLIHAN'DAKİ KAZADA ACI TABLO

Nallıhan- Bolu yolunda bulunan Bozyaka mevkiinde yaşanan kazada 4 kişi hayatını kaybetti ve 2 kişi yaralandı. Kaza anına tanık olan vatandaşlar tarafından ekiplere hızlı bir şekilde olay yerine gelmeleri için çağrıda bulunuldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri iki otomobilin karıştığı kazada 3 kişinin olay yerinde vefat ettiğini tespit etti.

Ankara Nallıhan'da korkunç kaza! Ölü ve yaralılar var

Kazaya karışan 6 kişiden yaralı olarak kurtulan 3 hızlı bir şekilde Nallıhan Devlet Hastanesine, oradan da tedavilerinin tamamlanması için daha farklı hastanelere sevk edildi. Yaralılardan birisi hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada kurtarılamayan kişiler en yakın sağlık birimi olan Nallıhan Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

DETAYLI AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Kazada hangi tarafın hatasının olduğu ve araçta bulunanların kimliklerine dair henüz bir açıklama yapılmadı. Olay yerine gelen ve hızlı bir şekilde kaza ile ilgili detaylı bir araştırma yapmaya başlayan emniyet birimlerinin ilerleyen dakikalarda kazanın detaylarını kamuoyu ile paylaşması bekleniyor. Başkent'te yaşanan ve 4 kişinin hayatını kaybettiği öğrenilen kaza kısa sürede gündem olurken, kazayı duyan vatandaşlar üzüntülerini dile getirdiler.

SONRAKİ HABER