2024 Ankara Nallıhan Yerel Seçim Sonuçları! Nallıhan'ın Belediye Başkanı kim oldu?

Yerel seçimler için vatandaşlar tarafından merak edilenler devam ediyor. Ankara'nın Nallıhan ilçesinde 5 yıllık süre ile göreve gelecek olan adayı öğrenmeye saatler kaldı.

2024 Ankara Nallıhan Yerel Seçim Sonuçları! Nallıhan'ın Belediye Başkanı kim oldu?

Bu sene gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için meraklı bekleyiş devam ediyor. Yarın yapılacak olan seçimlerde tarafından il ve ilçelerde hangi adayların çıktığı hakkında bilgilendirmelere yer verildi. Yüksek Seçim Kurulu'na yapılan başvuruların ardından Ankara ili ve ilçelerinde belediye başkanlığı için adaylar belirlenmişti.

81 ilde gerçekleşecek olan bu yerel seçimlerde vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasında Ankara'nın ilçelerinde hangi adayın yerel seçimlerde daha yüksek oy alarak belediye başkanı olacağı yer aldı.

Ankara'nın Nallıhan ilçesinde yaşayan vatandaşlar tarafından da bu seçimde daha fazla oy alarak 5 sene boyunca göreve geleceği ve seçim sonuçları merak konusu oldu.

31 MART ANKARA NALLIHAN BELEDİYE BAŞKANI KİM OLDU?

Yarın gerçekleştirilecek olan seçimler ile birlikte Türkiye genelinde yeni ilçe ve büyükşehir belediye başkanları kesinleşecek. Buna göre de Ankara'nın Nallıhan ilçesinde yaşayan vatandaşlar da yeni belediye başkanlarını seçmiş olacak.

Bu seçimlerde Nallıhan belediyesi tarafından AK Parti'den İsmail Öntaş, Zafer Partisi'nden Mustafa İpek ve CHP'den Ertunç Güngör dahil olmak üzere toplamda 16 adayın bulunduğu belirtildi.

NALLIHAN BELEDİYE BAŞKANI ERTUNÇ GÜNGÖR OLDU!

Açılan sandıklara bakarak edinilen son bilgilere göre Nallıhan Belediyesi'nde Ertunç Güngör %53.90 oranında oya sahip olarak Ankara Nallıhan Belediye Başkanı oldu.

2024 Ankara Nallıhan Yerel Seçim Sonuçları! Nallıhan'ın Belediye Başkanı kim oldu?

Diğer adaylara bakıldığı zaman ise AK Parti adayı İsmail Öntaş, %41.26 oranında oy alarak ikinci sırada yer aldı.

SONRAKİ HABER