Mamak

Mamak Belediye Başkanı Şahin devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu! Mamak Belediye Başkanı Şahin devir teslim töreninde açıklamalarda bulundu! Yerel seçimlerin ardından Mamak Belediye Başkanı olarak göreve gelen CHP adayı Veli Gündüz Şahin için bugün devir teslim töreni gerçekleştirildi. Törene ABB Başkanı Yavaş da katılım sağladı.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den belediye personellerine önemli uyarı! Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den belediye personellerine önemli uyarı! Bugün sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye personelleri için önemli bir duyuruda bulundu.
Ankara Mamak'ta istinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü! Ankara Mamak'ta istinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü! Bugün Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen olayda yapımı yeni tamamlanan bir apartmanın istinat duvarı gecekondunun üzerine çöktü. Kazada bir köpek ve güvercinlerin can verdiği bilgisine ulaşıldı.
Ankara Mamak'ta komşu kavgası! 3 yaralı Ankara Mamak'ta komşu kavgası! 3 yaralı Bugün gece saatlerinde aktarılan son dakika bilgisine göre Ankara'nın Mamak ilçesinde komşular arasında meydana gelen kavgada 3 kişi yaralandı.
Ankara Mamak'ta ağacı oyarken kendisini bıçakla yaraladığı iddia edilen çocuk hayatını kaybetti! Ankara Mamak'ta ağacı oyarken kendisini bıçakla yaraladığı iddia edilen çocuk hayatını kaybetti! Ankara'nın Mamak ilçesinde ağacı oyarken kendisini bıçakla yaraladığı iddia edilen 15 yaşındaki gencin hayatını kaybettiği öğrenildi
Ankara Mamak'ta apartmandaki ayakkabı hırsızı yakalandı! Ankara Mamak'ta apartmandaki ayakkabı hırsızı yakalandı! Ankara'nın Mamak ilçesinde bir apartmanda hırsızlık yaparken yakalanan şahıs yakalandı. Şahsın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.
Ankara Mamak'ta taksiciler arasında çıkan tartışmada bir kişi pompalı tüfekle vuruldu! Ankara Mamak'ta taksiciler arasında çıkan tartışmada bir kişi pompalı tüfekle vuruldu! Ankara'nın Mamak ilçesinde taksicilerin arasında çıkan tartışma soncunda bir kişinin pompalı tüfek ile vurulduğu öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından kişinin tedavisi için hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Mamak Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro oyunu gösterimi! Öğrencileri karne hediyesi geldi Mamak Belediyesi'nden ücretsiz tiyatro oyunu gösterimi! Öğrencileri karne hediyesi geldi Ankara'nın ilçe belediyelerinin öğrencilere yönelik karne hediyeleri tüm hızıyla devam ediyor. Çeşitli etkinliklere ev sahipliği belediyelerin arasına Mamak Belediyesi de katıldı. Belediye, 6-12 yaş arası çocuklara ücretsiz tiyatro oyunu sahnelenmesine ev sahipliği yapacak.
Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezinden 0-6 yaş grubuna önemli hizmet Mamak Belediyesi Aile Danışma Merkezinden 0-6 yaş grubuna önemli hizmet Mamak Belediyesi tarafından ilçedeki küçük yaştaki çocukların gelişim süreci yakından takip ediliyor. Belediye bu kapsamda 0-6 yaş aralığındaki çocuklara uzmanlar tarafından verilen hizmeti duyurdu.
Mamak Belediyesi tarafından Ak Masal Kara Masal adlı tiyatro gösterisi düzenlendi Mamak Belediyesi tarafından Ak Masal Kara Masal adlı tiyatro gösterisi düzenlendi Mamak'ta çocuklar ve aileleri unutamayacakları bir anı yaşadı. Mamak Belediyesi her yaştan vatandaşına yönelik gerçekleştirdiği sosyal belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi.
Mamak Belediyesi Covid-19'a karşı çalışmalarına devam ediyor Mamak Belediyesi Covid-19'a karşı çalışmalarına devam ediyor Mamak Belediyesi koronavirüs hastalığına karşı yaptığı hamle ile adından söz ettirdi.
Mamak Belediyesi Gezici Anaokulu'nun bir sonraki yerini açıkladı Mamak Belediyesi Gezici Anaokulu'nun bir sonraki yerini açıkladı Mamak Belediyesi küçük yaştaki vatandaşlarının ilgiyle takip ettiği Gezici Anaokulunun yarın nerede olacağını duyurdu.