Mamak

Mamak Belediye Meclisi'nde mayıs ayı ilk oturumu gerçekleşti Mamak Belediye Meclisi'nde mayıs ayı ilk oturumu gerçekleşti Mamak Belediye Meclisi, Mayıs ayı ilk oturumu yapıldı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin başkanlığında gerçekleşen toplantıda yeni müdürlük açıklaması geldi.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yağmurdan dolayı oluşan tıkanıklıklar için harekete geçti Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yağmurdan dolayı oluşan tıkanıklıklar için harekete geçti Ankara yağış üstüne yağış almaya devam ediyor. Kentin bir çok noktasında başta ulaşım olmak üzere bir çok alanda sıkıntılar meydana gelirken belediye ekipleri sorunları çözmek için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yayınladığı mesaj ile işçilerin bayramını kutladı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yayınladığı mesaj ile işçilerin bayramını kutladı Çalışmanın ve emek verme ile özdeşleşen 1 Mayıs konusunda Başkan Şahin günün anlam ve önemine işaret eden bir mesaj paylaştı. Yayınlanan kutlama mesajında işçilerin toplumun temelini oluşturduğuna dikkat çekildi.
Mamak Belediyesi belediye çalışanlarının 1 Mayıs bayramını kutladı Mamak Belediyesi belediye çalışanlarının 1 Mayıs bayramını kutladı Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye yönetiminden önemli isimler işçiler ile bir araya gelerek bayramlarını tebrik etti. Yapılan ziyarette işçilere çalışma hayatlarında başarılar dilendi.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin başkanlık döneminin ilk nikahını kıydı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin başkanlık döneminin ilk nikahını kıydı Ankara'nın Mamak ilçesinde başkanlık görevini sürdüren Şahin ilk defa nikah kıyarak kendisi ve evlenen çift için özel bir an olmasına sebep oldu. Başkan Şahin nikah sonrası hayırlı bir yuva temennisinde bulundu.
Mamak Belediyesi kütüphane ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor Mamak Belediyesi kütüphane ağını genişletme çalışmalarına devam ediyor Öğrencilerin ders çalışma ve sınavlara hazırlanma konusunda günlük hayatta en çok ihtiyaç duyduğu alanların başında kütüphaneler geliyor. Bu nedenle Mamak ilçesinde kütüphaneleri yenileme ve sayılarını arttırma çalışmaları sürüyor.
Mamak Belediyesi öğrenciler için kütüphaneleri geliştirmeye devam ediyor! Mamak Belediyesi öğrenciler için kütüphaneleri geliştirmeye devam ediyor! Mamaklı öğrencilerin daha iyi bir eğitim süreci geçirebilmesi için Mamak Belediyesi tarafından kütüphanelerin iyileştirmeleri için çalışmaların yapıldığı ifade edildi.
Mamak Belediyesi'nden sosyal yardım ve destek başvuruları devam ediyor! Mamak Belediyesi'nden sosyal yardım ve destek başvuruları devam ediyor! Mamaklı vatandaşlar tarafından belediyenin yaptığı duyurular çerçevesinde alabilecekleri sosyal yardım ve destekler için başvuru alımlarının devam ettiği ifade edildi.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 23 Nisan'da otizm konusunda farkındalık oluşturdu Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 23 Nisan'da otizm konusunda farkındalık oluşturdu Mamak ilçesinde gerçekleşen 23 Nisan kutlamaları kapsamında vatandaşlar bayramı milli duyguları yoğun bir şekilde yaşayarak kutluyor. Mamak Belediye Başkanı'da çocukların günü olan 23 Nisan'da onların sorunlarına dikkat çeken bir harekete imza attı.
Mamaklı minikler 23 Nisan’ı hazırladıkları gösterilerle kutladı! Mamaklı minikler 23 Nisan’ı hazırladıkları gösterilerle kutladı! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikle Mamaklı minikler bayramını doyasıya kutladı.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlarla birlikte halk otobüsünde seyahat etti Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlarla birlikte halk otobüsünde seyahat etti Belediye başkanlığı görevinde halktan uzaklaşmadan hareket edeceklerini vurgulayan Başkan Şahin sözünü yaptığı ile tasdiklemeye devam ediyor. Başkan Veli Gündüz Şahin gideceği yere toplu taşıma aracı kullanarak yolculuk yaptı.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e önemli yetki! Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e önemli yetki! Bugün Mamak Belediye Meclisi tarafından Nisan ayı toplantısı 5.oturumu gerçekleştirildi. Düzenlenen bu oturumda Şahin'e önemli bir yetki verildi.