Mamak

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 19 Mayıs Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 19 Mayıs Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşu yolunda en önemli adımlardan birisi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkması olmuştu. Daha sonrasında bu özel gün bir Milli Bayram olarak ilan edilmiş ve her yıl dönümünde etkinlikler ile kutlanmaya başlanmıştı. Bu nedenle bir mesaj yayınlayan Başkan Gündüz tüm vatandaşların bayramını tebrik etti.
Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi her yaş grubuna eğitim veriyor Mamak Belediyesi Musiki Muallim Mektebi her yaş grubuna eğitim veriyor Mamak Belediyesi tarafından faaliyete geçen Musiki Muallim Mektebi, her yaş grubundan vatandaşı ağırlayarak sanat eğitimleri vermeye devam ediyor. Sanat eğitimlerine devam eden Mamak Belediyesi de nu eğitimlere ilişkin zaman zaman vatandaşları bilgilendirmeyi ihmal etmiyor.
Mamak Belediyesi Kent Orkestrası Bando Takımı tarafından verilen konser renkli anlara sahne oldu Mamak Belediyesi Kent Orkestrası Bando Takımı tarafından verilen konser renkli anlara sahne oldu Mamak'ta 19 Mayıs heyecanı üst seviyelerde yaşanmaya devam ediyor. Bu özel gün kutlamalarının 24 saat ile sınırlandırılmasını istemeyen Mamak Belediyesi gün içinde etkinlikler gerçekleştirmeye ve insanları bu etkinliklere davet etmeye devam ediyor.
Mamak Belediye Başkanı Şahin'den vatandaşa not! Makamımızda değil sokaklarda sizlerle bir aradayız Mamak Belediye Başkanı Şahin'den vatandaşa not! Makamımızda değil sokaklarda sizlerle bir aradayız 31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanlarına tebrik ziyaretleri yapılmaya devam ediyor. Belediye başkanlarına yapılan tebrik ziyaretleri kamuoyunun gündeminde yer alırken Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den açıklama geldi.
Mamak Belediye Başkanı Şahin rozetsiz belediyecilik anlayışını benimsedi! Bu krediyi iyi kullanacağımdan eminim Mamak Belediye Başkanı Şahin rozetsiz belediyecilik anlayışını benimsedi! Bu krediyi iyi kullanacağımdan eminim Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, göreve geldikten hemen sonra parti rozetini çıkararak çalışmalara başladığını, bu kapsamda herkese eşit hizmet vererek çalışmalara devam edeceğinin altını çizerek önemli açıklamalara yer verdi.
Mamak Belediye Bakanı Şahin hafta sonu da mesaisine devam etti Mamak Belediye Bakanı Şahin hafta sonu da mesaisine devam etti Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, hafta sonu da yoğun mesai programı ile çalışmalarına devam etti. Başkan Şahin'in hafta sonu mesaisinde yaptığı işler Mamaklılar için mera konusu olurken belediyeden açıklama geldi.
Mamak Belediyesi 19 Mayıs programını duyurdu! Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç Mamaklılar ile buluşacak Mamak Belediyesi 19 Mayıs programını duyurdu! Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç Mamaklılar ile buluşacak Ankara'da yıl dönümüne sadece bir kaç gün kalan 19 Mayıs kutlamaları ile ilgili hazırlanan programlar birer birer paylaşılıyor. Vatandaşların bugünlerde milli duyguları yoğun olarak yaşaması ve keyifli anlar geçirmesi hedefleniyor.
Mamak Belediye Şahin Trafik Haftası kapsamında miniklerle buluştu Mamak Belediye Şahin Trafik Haftası kapsamında miniklerle buluştu Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında Mamak Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda eğitim gören çocuklarla bir araya geldi. Burada çocuklarla yakından ilgilenen Mamak Belediye Başkanı Şahin, çocuklarla beraber trafik eğitiminde yer aldı.
Mamak Belediyesi önceki dönemden kalan toplam borcunu açıkladı Mamak Belediyesi önceki dönemden kalan toplam borcunu açıkladı El değiştiren belediyelerde borç hesaplamaları devam ediyor. Bu çerçevede Mamak Belediyesi de önceki dönemden kalan toplam borcunu duyurdu.
Mamak Belediyesi çocuklara trafik bilinci kazandırmaya devam ediyor Mamak Belediyesi çocuklara trafik bilinci kazandırmaya devam ediyor Mamak'ta küçük yaşlardan itibaren bireylere trafik kuralları konusunda eğitimler veriliyor. Söz konusu eğitimler sayesinde yeni nesillerin araç kullanımında daha duyarlı ve kurallara uyan insanlar olması hedefleniyor.
Mamak Belediyesi seyyar satıcılara usulsüz müdahale edildiğine ilişkin iddiaları yalanladı Mamak Belediyesi seyyar satıcılara usulsüz müdahale edildiğine ilişkin iddiaları yalanladı Bugün bazı sosyal medya hesapları üzerinden Mamak Belediyesi Zabıta ekiplerinin usulsüz şekilde seyyar satıcılara müdahale ettiği iddiaları gündeme geldi. İddiaların hemen ardından Mamak Belediyesinden konuya ilişkin basın açıklaması geldi.
Mamak Belediyesi Meclisi 4. oturumunu gerçekleştirdi Mamak Belediyesi Meclisi 4. oturumunu gerçekleştirdi Mamak ilçesinde yeni yönetim dönemi sürüyor. İlçe meclisine gelen teklif ve öneriler değerlendirilirken oy birliği ile Mamak için karar alınıyor.