Mamak

Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor Ülkemizde devam eden işsizlik sorununa çözüm olmak üzere harekete geçen Mamak Belediyesi, ilçede iş arayan vatandaşlarla işverenler arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu çerçevede yeni bir duyuru yayımlayan Mamak Belediyesi, toplu iş görüşmesi organize edeceklerini duyurdu.
Mamak Belediye Meclisi Haziran ayının ilk toplantısını düzenledi Mamak Belediye Meclisi Haziran ayının ilk toplantısını düzenledi Mamak Belediye Meclisi, Haziran ayının ilk toplantısının birinci oturumunu düzenledi. Meclisin gündeminde araç filolarının genişletilmesi, mahalle isim değişikleri ve çevre temizliği gibi konular yer aldı.
Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı Mamak Belediyesi’nin farklı branşlarındaki sporcuları, önemli başarılara imza attı. Boks, futbol, dart ve masa tenisi branşlarında sporculara başarılarından dolayı madalya ve kupa verildi.
Mamak Belediyesi kütüphaneleri bağışlarla zenginleşiyor Mamak Belediyesi kütüphaneleri bağışlarla zenginleşiyor Mamak Belediyesi kütüphaneleri, yazar ve şairlerin bağışlarıyla zenginleşmeye ve arşivleri genişlemeye devam ediyor.
Mamak Belediye Başkanı Şahin Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı Mamak Belediye Başkanı Şahin Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, belediyenin düzenlediği Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı. Şahin, festivale katılan vatandaşlarla da bir araya geldi.
Mamak Belediyesi Mahalle Şenliklerinde müzik dolu günler Mamak Belediyesi Mahalle Şenliklerinde müzik dolu günler Mamak Belediyesi, ilçede vatandaşların katılım sağlayabileceği sosyal etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Bu çerçevede ilçede Mahalle Şenlikleri düzenleyeceğini duyuran Mamak Belediyesi, müzik dolu günlerle vatandaşların kulaklarının pasını siliyor.
Mamak Belediye Başkanı Şahin çevreci gençlerle bir araya geldi Mamak Belediye Başkanı Şahin çevreci gençlerle bir araya geldi Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen Çevre Şenliği etkinliklerine katıldı.
Mamak Belediyesi günlerce sürecek yaz festivalini duyurdu Mamak Belediyesi günlerce sürecek yaz festivalini duyurdu Bahar ve yaz aylarının gelmesi ile beraber Mamak'ta hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi vatandaşlarını memnun edecek bir programı açıkladı.
Mamak Belediyesi Farklı Perspektiflerden Afet konulu panele ev sahipliği yaptı Mamak Belediyesi Farklı Perspektiflerden Afet konulu panele ev sahipliği yaptı Cumhuriyet tarihinin en büyük hasarlı doğal afetlerinde ilk sırada yer alan Kahramanmaraş depremi sonraki farkındalık etkinlikleri artırıldı. Yapılan çalışmalar farklı alanlarda geniş katılımla gerçekleştirilmeye devam ediyor.
Mamak Belediyesi Mahallemde Hayat Var yaz konserlerinin başlayacağını duyurdu Mamak Belediyesi Mahallemde Hayat Var yaz konserlerinin başlayacağını duyurdu Ankara'nın Mamak ilçesinde belediye yönetimi sanat ve kültürel etkinlik dolu bir dönem geçirmek için kolları sıvadı. Mamak Belediyesi ilerleyen haftaların etkinlik ve program dolu geçeceğinin sinyallerini verdi.
Mamak Belediyesi ekipleri rögar kapaklarında oluşan sızıntıyı gidermeye çalışıyor Mamak Belediyesi ekipleri rögar kapaklarında oluşan sızıntıyı gidermeye çalışıyor Mamak’ın bir mahallesindeki rögar kapaklarında, altyapı problemlerinden kaynaklı sızıntılar yaşanıyor. Belediyenin ekipleri rögar kapaklarındaki sızıntıyı gidermeye çalışıyor.
Mamak Belediyesi haşere ile mücadele dönemine başladı Mamak Belediyesi haşere ile mücadele dönemine başladı Yaz mevsimi için geri sayım başlarken Mamak Belediyesinden haşere ile mücadelede yeni sayfanın açıldığı bilgisine yer verildi. Mamak Belediyesi haşere ile mücadele kapsamında ekiplerin saha çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.