Mamak

Mamak Belediyesine silahlı saldırı! Mamak Belediyesine silahlı saldırı! Mamak Belediyesine dün akşam saatlerinde silahlı saldırı yapıldığı öğrenildi. Saldırıya ilişkin belediyeden henüz açıklama gelmezken bilanço da gün ağarınca ortaya çıktı.
Mamak Belediye Meclisi’nde kentsel estetiğin geliştirilmesi kararı alındı Mamak Belediye Meclisi’nde kentsel estetiğin geliştirilmesi kararı alındı Mamak Belediye Meclisi Haziran ayının 3. birleşim toplantısını da tamamladı. Toplantıda kentsel estetiğin geliştirilmesi ve belediye personelinin memnuniyetini artırmaya yönelik kararlar alındı.
Mamak Belediye Meclisi 6 maddeyi karara bağladı Mamak Belediye Meclisi 6 maddeyi karara bağladı Belediyelerin meclis toplantıları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Belediye meclis toplantıları ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler için resmi açıklamalar yapılırken son olarak Mamak Belediye Meclisi bir araya gelerek masadaki 6 maddeyi karara bağladı.
Mamak Belediye Başkanı Şahin yol açım ve asfaltlama çalışmalarını inceledi Mamak Belediye Başkanı Şahin yol açım ve asfaltlama çalışmalarını inceledi Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçede gerçekleştirilen yol açım ve asfaltlama çalışmalarına katıldı. Başkan Şahin çalışmaları yerinde inceledi.
Mamak Belediyesi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı Mamak Belediyesi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı Mamak Belediyesi ekipleri, havaların ısınması ve haşerelerin artması sonrası ilaçlama çalışmalarını hızlandırdı. Ekipler ilçedeki birçok mahallenin temizlik ve ilaçlama çalışmasını yürütüyor.
Mamak Belediyesi okullara bakım ve onarım desteği Mamak Belediyesi okullara bakım ve onarım desteği Mamak Belediyesi ilçedeki çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Mamak Belediyesi tarafından bu kez okullara bakım ve onarım desteği verildiği öğrenilirken tadilat işlerinin belediye ekipleri tarafından titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.
Mamak Belediye Başkanı Şahin Musiki Muallim Mektebi kurslarını ziyaret etti Mamak Belediye Başkanı Şahin Musiki Muallim Mektebi kurslarını ziyaret etti Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçedeki saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçede çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Şahin, son olarak Musiki Muallim Mektebi kurslarını ziyaret etti.
Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi iş arayanlara köprü oluyor Ülkemizde devam eden işsizlik sorununa çözüm olmak üzere harekete geçen Mamak Belediyesi, ilçede iş arayan vatandaşlarla işverenler arasında köprü olmaya devam ediyor. Bu çerçevede yeni bir duyuru yayımlayan Mamak Belediyesi, toplu iş görüşmesi organize edeceklerini duyurdu.
Mamak Belediye Meclisi Haziran ayının ilk toplantısını düzenledi Mamak Belediye Meclisi Haziran ayının ilk toplantısını düzenledi Mamak Belediye Meclisi, Haziran ayının ilk toplantısının birinci oturumunu düzenledi. Meclisin gündeminde araç filolarının genişletilmesi, mahalle isim değişikleri ve çevre temizliği gibi konular yer aldı.
Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı Mamak’ın farklı branşlardaki sporcuları önemli başarılara imza attı Mamak Belediyesi’nin farklı branşlarındaki sporcuları, önemli başarılara imza attı. Boks, futbol, dart ve masa tenisi branşlarında sporculara başarılarından dolayı madalya ve kupa verildi.
Mamak Belediyesi kütüphaneleri bağışlarla zenginleşiyor Mamak Belediyesi kütüphaneleri bağışlarla zenginleşiyor Mamak Belediyesi kütüphaneleri, yazar ve şairlerin bağışlarıyla zenginleşmeye ve arşivleri genişlemeye devam ediyor.
Mamak Belediye Başkanı Şahin Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı Mamak Belediye Başkanı Şahin Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, belediyenin düzenlediği Uluslararası Yaz Festivali’ne katıldı. Şahin, festivale katılan vatandaşlarla da bir araya geldi.