Mamak

Mamak'ta milli maç heyecanı! Dev ekran kurulacak! Mamak'ta milli maç heyecanı! Dev ekran kurulacak! Mamak Belediyesi, 6 Temmuz Cumartesi günü oynanacak milli maç için dev ekran kuracak. Mamaklılar, milli maç heyecanını bir arada yaşayacak.
Mamak Bilim Merkezi Yaz Kursları 16 Temmuzda başlıyor Mamak Bilim Merkezi Yaz Kursları 16 Temmuzda başlıyor Mamak Bilim Merkezi, yaz kursları düzenliyor. Çocuklar ve gençler için yapılan yaz kursları, 16 Temmuz'da başlıyor.
Mamak Belediye Başkanı Şahin biçerdöverle çiftçilerin hasat mesaisine dahil oldu Mamak Belediye Başkanı Şahin biçerdöverle çiftçilerin hasat mesaisine dahil oldu Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin çiftçilerin hasat mesaisine biçerdöver kullanarak dahil oldu.
Mamak Belediyesi yol yapım çalışmalarında ağı genişletti Mamak Belediyesi yol yapım çalışmalarında ağı genişletti Mamak Belediyesi, yol yapım çalışmalarında ilçenin ulaşım ağını genişleterek altyapı ve üstyapı çalışmalarına ağırlık verdi.
Mamak Belediyesi ekipleri yavru kedileri sıkıştığı yerden kurtardı Mamak Belediyesi ekipleri yavru kedileri sıkıştığı yerden kurtardı Mamak Belediyesi ekipleri, yavru kedilerin bir binanın havalandırma boşluğuna düşmesi üzerine harekete geçti ve kedileri kurtardı.
Mamak Bilim Merkezi minik bilim tutkunlarını ağırladı Mamak Bilim Merkezi minik bilim tutkunlarını ağırladı Mamak Bilim Merkezi minik bilim tutkunlarını ağırlamaya devam ediyor. Mamak’taki merkez bu kez de Özel Yedirenk Anaokulu öğrencilerini konuk etti.
Mamak Belediyesi sokak hayvanlarının korunması için faaliyetlerini sürdürüyor Mamak Belediyesi sokak hayvanlarının korunması için faaliyetlerini sürdürüyor Mamak Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi sokak hayvanlarının bakımı ve korunma gibi görevlerini yürütüyor.
Mamak Belediyesi Sivas Katliamı’na yönelik özel bir program düzenledi Mamak Belediyesi Sivas Katliamı’na yönelik özel bir program düzenledi Mamak Belediyesi, 2 Temmuz Sivas Katliamı’na (Madımak Katliamı) yönelik özel bir program düzenledi. Menekşe’den Önce adlı belgesel ile başlayan programda katliamda hayatını kaybedenler anıldı.
Mamak Belediyesinin toplu sünnet şöleni için kayıtlar başlıyor Mamak Belediyesinin toplu sünnet şöleni için kayıtlar başlıyor Mamak Belediyesi geleneksel olarak düzenlenen ücretsiz toplu sünnet şöleni için kayıtların 5 Temmuz’da başlayacağını açıkladı.
Mamak Belediye Tiyatrosu, Yarını Akıl Yapar oyunu ile seyirciyle buluştu Mamak Belediye Tiyatrosu, Yarını Akıl Yapar oyunu ile seyirciyle buluştu Mamak Belediye Tiyatrosu, Yarını Akıl Yapar adlı tiyatro oyunu ile izleyiciyle bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de oyunu izleyenler arasında yer aldı.
Mamaklı kursiyerler Türk müziğinin önemli bestelerini seslendirdiler Mamaklı kursiyerler Türk müziğinin önemli bestelerini seslendirdiler Mamak Belediyesi’nin kursiyerleri, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği’ne yönelik besteleri seslendirdiği bir konser verdiler. Konser sanatseverler tarafından da beğeni kazandı.
LGS Türkiye Birincisi, Mamak Belediye Başkanı Şahin’i ziyaret etti LGS Türkiye Birincisi, Mamak Belediye Başkanı Şahin’i ziyaret etti Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Türkiye Birincisi Mamaklı Osman Kaan Çalışan, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ziyarette bulundu.