Mamak

Mamak Belediyesi Çankayalı konuklarını ağırladı! Mamak Belediyesi Çankayalı konuklarını ağırladı! Mamak Belediyesi ekolojik yerel değerler gezisine tüm hızı ile devam ederken bu hafta Mamak'ın konukları Çankayalı misafirler oldu. Çankaya'dan gelen konuklara Mamak gezdirildi.
Mamak Belediyesi yabancı öğrencileri Sokak Hayvanları Rehabilitasyon merkezinde ağırladı Mamak Belediyesi yabancı öğrencileri Sokak Hayvanları Rehabilitasyon merkezinde ağırladı Her sene eğitim dönemlerinde yüzlerce öğrenci değişim programları kapsamında farklı ülkeleri görme fırsatına sahip oluyor. Ankara'da yurt dışından gelen öğrencilere sık sık ev sahipliği yapıyor.
Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi vefa gecesi düzenledi! Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi vefa gecesi düzenledi! Ankara’nın yetiştirdiği sanatçılardan olan Ankaralı Turgut bir süredir sağlık sorunları yaşarken Mamak Belediyesi ünlü sanatçıya destek olmak adına vefa ve yardımlaşma gecesi tertip etti.
Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin sendikayı toplu iş sözleşmesini imzalamaya davet etti! Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin sendikayı toplu iş sözleşmesini imzalamaya davet etti! Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin belediye işçilerinin toplu iş sözleşmeleri hakkında açıklama yaptı.
Mamak Belediyesi Başkent Flarmoni Çok Sesli Korosu konserine ev sahipliği yaptı Mamak Belediyesi Başkent Flarmoni Çok Sesli Korosu konserine ev sahipliği yaptı Ankara Kültür Yolu festivali etkinliklerinin gerçekleştirildiği ilçelerden birisi de Mamak oldu. Mamak Belediyesi ev sahipliğinde yapılan konserde katılımcılar müzik dolu dakikalar yaşadı.
Mamak Belediyesi Kültür Yolu Etkinliklerine ev sahipliği yapıyor Mamak Belediyesi Kültür Yolu Etkinliklerine ev sahipliği yapıyor Ülkedeki en kapsamlı etkinliklerden olan Kültür Yolu Festivali geçtiğimiz günlerde başlamıştı. Söyleşi, sergi ve atölye gibi bir çok etkinliğin yer aldığı festivalde ev sahibi ilçelerden birisi de Mamak Belediyesi oldu.
Mamak Belediye Başkanı Şahin'den metruk yapı denetlemesi Mamak Belediye Başkanı Şahin'den metruk yapı denetlemesi Bir çok yerde insanların karşısına çıkan metruk binalar vatandaşlar içi tehlike oluşturuyor. Hem yapının kendisi hem de art niyetli insanlara bir yuva olmasından dolayı bu yerler ile Mamak Belediyesi de yakından ilgileniyor.
Mamak Belediyesi ilçenin doğal güzelliklerini Çankayalı vatandaşlara gezdirdi Mamak Belediyesi ilçenin doğal güzelliklerini Çankayalı vatandaşlara gezdirdi Mamak Belediyesi geçtiğimiz günlerde ilçede bulunan doğal gezilecek yerlerine farklı ilçelerden vatandaşların getirilip gezdirileceğini duyurmuştu. Bu programın ilk misafirleri Çankaya'dan gelen vatandaşlar oldu.
Mamak Belediyesi sokak hayvanları için yardım kampanyası başlatıyor! Mamak Belediyesi sokak hayvanları için yardım kampanyası başlatıyor! Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ve Geçici Bakım Evi’ni ziyaret ederek yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.
Mamak Belediyesi Ankaralı Turgut’a Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenliyor Mamak Belediyesi Ankaralı Turgut’a Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenliyor Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi tarafından Vefa ve Yardımlaşma Gecesi düzenleneceği açıklandı. Etkinliğe Ankaralılar davet edildi.
Mamak Belediyesi kültürel zenginliklerini Ankara'nın ilçelerine tanıtıyor Mamak Belediyesi kültürel zenginliklerini Ankara'nın ilçelerine tanıtıyor Mamak Belediyesi ilçe olarak sahip oldukları gezilip görülecek doğal yerleri vatandaşların görmesi için önemli bir uygulama başlatmıştı. Belediye yönetimi Ankara'nın diğer ilçelerinden ücretsiz otobüs kaldırarak geziler düzenlemeye başladı.
Mamak Belediyesi Aybüke Öğretmenin adını Musiki Muallim Mektebi kütüphanesine verdi Mamak Belediyesi Aybüke Öğretmenin adını kütüphaneye verdi 2017 yılında henüz 22 yaşında Batman'da bir terör saldırısının ortasında kalarak şehit olan Aybüke Yalçın aradan geçen yıllarda bir sembol haline geldi. Mesleğine duyduğu sevgi ve "Öğretmen oldum ben" sevinci ile akıllarda yer edinen Aybüke Öğretmen'in adı Mamak'ta bir kütüphaneye verildi.